Bakan Ersoy İbradı'da

Güncelleme Tarihi:

Bakan Ersoy İbradıda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 18:30

Bakan Ersoy İbradı'da

Haberin Devamı

 

Bülent ÜLKER/İBRADI, (DHA) - KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Nuir Ersoy, memleketi İbradı'yı ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya programı kapsamında İbradı'yı ziyaret etti. Bakan Ersoy'a baba ocağı İbradı'yı ziyaretinde Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de eşlik etti. Bakan Ersoy, hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Bakan Ersoy'a büyükşehir olarak İbradı'ya yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Antalya'nın Mehmet Ersoy'un Kültür ve Turizm Bakanı olması nedeniyle en şanslı dönemlerinden birini yaşayacağını belirten Başkan Türel, “15 senedir Antalya'da çok önemli hizmetler gerçekleştirildi. Şimdi şahlanış dönemi diyoruz. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile çok daha hızlı netice alabileceğimiz yatırımlarımızı inşallah Antalya'ya yakışan hale getireceğiz" dedi.

Ormana'da asfalt çalışmalarının başladığını anlatan Başkan Türel, en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Başkan Türel, Ormana'da Büyükşehir Yasası'yla çok önemli hizmetleri, senelerdir kangren haline gelmiş meseleleri çözebilme şansları olduğunu anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!