Bakan Elvan'dan Akyürek fabrikasına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bakan Elvandan Akyürek fabrikasına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 14:03

Bakan Elvan'dan Akyürek fabrikasına ziyaret

Haberin Devamı

MERSİN’de bulunan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, kentin tanınmış şirketlerinden Akyürek Techology'yi ziyaret ederek fabrika hakkında bilgi aldı.
Bakan Elvan, Karaduvar Mahallesi’ndeki fabrikayı ziyaretinde Akyürek Techology Yönetim Kurulu üyesi Gül Akyürek ile görüştü. Elvan, yaptığı değerlendirmede "Akyürek Techology yüreğini ortaya koyarak, Mersin için, ülkesi için ve milleti için çalışan kardeşlerimin bugüne kadar getirdiği büyük bir tesis. 400 kardeşimiz buradan ekmek yiyor. Akyürek geçtiğimiz yıl 16 milyon dolarlık bir ihracat gerçekleştirdi. 2018 yılında hedef ise 30 milyon dolar. Ben buradan bir kez daha Türkiye’nin çığır açmasına öncülük eden Akyürek Ailesine teşekkür ediyorum " dedi.
Akyürek Techology Yönetim Kurulu üyesi Gül Akyürek, 45’nci yılı kutlamaya hazırlandıklarını ifade ederek "Bir Türk şirketi olarak 50’yi aşkın makine modeliyle, ürün yelpazemizin çeşitliliği göz önüne alındığı takdirde, dünyada ilk ve tek olma özelliği taşımaktayız. Tam 75 ülkeye ihracat yapıyoruz" diye konuştu.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!