Bakan Akçan oğlunu evlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Akçan oğlunu evlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2007 00:00

Bayındırlık eski bakanlarından, Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan’ın oğlu Sami Buğra Akcan’la Ceren Alikaya, Atlı Spor Kulübü’nde yapılan bir düğünle evlendiler.

Ankara Atlı Spor Kulübü’nün bahçesi, bu yazın en güzel düğünlerinden birine ev sahipliği yaptı. Bayındırlık eski bakanlarından, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan’ın işadamı oğlu Sami Buğra Akcan’la, mali müşavir Galip Alikaya’nın kızı Ceren Alikaya, kulübün bahçesinde düzenlenen şık bir düğünle evlendiler. Genç çiftin şahitliklerini İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İntes) Başkanı Şükrü Koçoğlu, Gürhan Özdemir, Ahmet Hamdi Ayan ve Şule Bulut yaptılar. Nikahın ardından genç çift ilk danslarını yaparken mutlulukları da gözlerinden okunuyor.

LOKUM DAĞITTILAR

Damat tarafı Afyonkarahisarlı olunca, düğünde de bol bol Afyon lokumu ikram edildi. Davetlileri girişte, elleriyle lokum ikram eden güzel kızlar karşıladı. Gecede birbirinden güzel hanımlar, şık giyimleriyle göz kamaştırıyorlardı.

Politikacılar da düğüne katıldı

Düğüne, aralarında TBMM Başkanvekili Meral Akşener’in de bulunduğu çok sayıda politikacı, işadamı ve seçkin sima katıldı. Milletvekili Meral Akşener, Fatoş Ayan’la hasret giderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!