Bahçelievler Ve Emek’te Kaldırımlar Yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Bahçelievler Ve Emek’te Kaldırımlar Yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2015 11:34

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇANKAYA BÖLGESİNDE YOĞUN OLARAK DEVAM EDEN KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINA, BAHÇELİEVLER VE EMEK MAHALLELERİ DE EKLENDİ.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.
Başkent genelinde caddelerde kaldırım çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Bahçelievler Kazakistan Caddesi ve Emek Bişkek Caddesi’nde eskiyen kaldırımlar sökülerek, yerine bazalt kaplamalı beton bloklar döşeniyor. Kaldırım çalışmasında görme engelliler için de iz yolu yapılıyor. Kaldırım çalışmalarının Çankaya bölgesinde yoğun olarak yapıldığını belirten yetkililer, Tunalı Hilmi Caddesi ve Esat Caddesi’nin bir kısmının bittiğini, Açın Caddesi, Bestekar Caddesi Libya Caddesi ve Ziya Oralay caddelerinde büyük ölçüde tamamlandığını ve bazı onarım çalışmaları yapıldığını söylediler. Çankaya ilçesinde Strazburg, Sezenler, Tunus, Koza ve Şemsettin Günaltay caddelerinde de kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!