Bağcılar çiçeklerle donatıldı

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar çiçeklerle donatıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2014 16:27

- Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 22 mahalledeki park, bahçe ve refüjlere binlerce menekşe, süs lahanası, beliz çiçeği dikildi

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 22 mahalledeki park, bahçe ve refüjlere binlerce menekşe, süs lahanası, beliz çiçeği dikildi.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, nostalji bahçeleri, parklar, bahçeler ve yeni kavşaklar inşa edilen Bağcılar, her mevsim rengarenk çiçeklere de ev sahipliği yapıyor. Kış mevsimine girilen bugünlerde de çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe ve refüjlere mevsime uygun çiçeklerin ekimini gerçekleştirdi.

Açıklamada Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın şu görüşlerine yer verildi:

"Meydanlarımızı, parklarımızı ve kavşaklarımızı çiçeklerle donatıyoruz. 50 bin menekşe, 3 bin süs lahanası, 2700 de belize çiçeği diktik. Hemşehrilerimin de bize verdiği destekle çevremizi daha temiz ve göze daha hoş gelecek şekilde düzenliyoruz. Onlara layık yeni yaşam alanları kuruyoruz. Bu çalışmalarımıza ilaveten park ve bahçelerimizde ağaç budama çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!