Bağcılar Belediyesi'ne kalite sertifikası

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar Belediyesine kalite sertifikası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 12:55

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi, Toplam Kalite Yönetimi'ni en iyi şekilde uygulamasından dolayı "Entegre Kalite Yönetim Sistemleri" sertifikalarına sahip oldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sertifikaları, makamında firma yetkilisi Figen Gülseren Ağaoğlu'dan aldı.

Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylı FQC firması, belediyenin sunduğu hizmetlerde, Ulusal ve Uluslararası Kalite Standartlarını sağladığı ve Entegre Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uyduğu değerlendirmesinde bulundu.

Buna göre Bağcılar Belediyesi, belediyecilik hizmetleri kapsamında, "ISO 9001:2008", "ISO 14001: 2004", "OHSAS 18001:2007" ve "ISO 10002:2004" sertifikalarına layık görüldü.

Törende konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, daha önce de "ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi" sertifikasını aldıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Belediyecilik hizmetlerinde her zaman memnuniyet esaslı, hızlı, sağlıklı ve çevreci hizmeti kalite ile sunmanın sorumluluğunda olduklarını vurgulayan Çağırıcı, hizmetin daha iyi sunulabilmesi için bu standartların yardımıyla daha iyi organize olacaklarını kaydetti.

Çağırıcı, "Hizmetlerimize internet üzerinden ulaşılabilmesi, zaman, iş gücü, bilgi ve belge kaybını önlemenin yanında, hizmet alanlara şeffaf, güvenilir bir altyapı da sunmaktadır. Toplam kalite yönetimi anlayışıyla tüm hizmetlerimiz izlenebilmekte, anlık olarak raporlanabilmektedir. Şimdi de kullandığımız bu sistemleri entegre bir şekilde uluslararası kalite belgeleriyle taçlandırdık" değerlendirmesinde bulundu.

Figen Gülseren Ağaoğlu da "ISO Entegre Kalite Yönetim Sistemi"nde, faaliyetlerin dokümantasyonun sistematik olarak yapıldığını belirterek, "Bağcılar Belediyesi uygulamaya geçirdiği EBYS uygulamasıyla bu yönetim sistemi standartlarının birçoğunu oluşturmuş durumda. Bu anlamda kullanılmakta olan yazılım altyapısı ISO Entegre Kalite Yönetim Sistemlerine son derece uygun" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!