Bafra Feshane’de Tanıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

Bafra Feshane’de Tanıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 19:00

SAMSUN TOPLUM KURULUŞLARI FEDERASYONU (SAMKON) TARAFINDAN DÜZENLENEN "8. SAMSUN TANITIM GÜNLERİ", FESHANE ULUSLARARASI FUAR KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE BAŞLADI.

Samsun’un Bafra ilçesi İstanbul Feshane’de düzenlenen "8. Samsun Tanıtım Günleri"nde tanıtılıyor.
Samsun Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen "8. Samsun Tanıtım Günleri", Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Etkinlikte vatandaşlara Samsun’a ait lokum ve nokul dağıtıldı. Bu sırada vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Samsun’a ait yöresel tatlar, turizm zenginlikleri ve ilçelerin sahip oldukları tarihi ve kültürel değerlerin tanıtılacağı etkinliğin 5 Nisan’a kadar sürecek. Bugün Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan cuma namazından sonra Eyüp Meydanı’nda keşkek dağıtımı yapıldı. Mehter Takımı eşliğinde Feshane’ye geçildi ve 8. Samsun Tanıtım Günleri’nin resmi açılışı da Feshane’de yapıldı.
Açılışa eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşcı, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer, STK Temsilcileri, Samsun ilçelerinin belediye başkanları, siyasi parti başkanları ve partilerin milletvekili aday adaylarıyla beraber çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı açıklamada, “Bafra olarak biz büyük bir aileyiz anlayış ve düşüncesi ile SAMKON tarafından düzenlenen 8. Samsun Tanıtım Günleri için Feshane’de buluştuk. Bafra Kaymakamlığımız, Bafra Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odamız, Ziraat Odamız ve Ticaret Borsamız ile tüm Bafra olarak buradayız. Standımızı açtık. Baframızın ve ürünlerinin tanıtımını yapıyoruz. Diğer ilçelerimiz ve gurbetteki hemşehrilerimiz ile beraber oluyoruz. Böylesine güzel bir organizasyonu yapan SAMKON ve genel başkanı Kaya Aşcı, yönetim kuruluna, gurbetteki tüm Samsun ve Bafra derneklerimize, değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!