Ayvalık’tan Tepebaşı Belediyesi’ne Teknik Gezi

Güncelleme Tarihi:

Ayvalık’tan Tepebaşı Belediyesi’ne Teknik Gezi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 15:41

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NE TEKNİK GEZİ

Balıkesir’in Ayvalık İlçe Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği projeleri incelemek üzere bir teknik gezi gerçekleştirdi.
Tepebaşı Belediyesi hayata geçirdiği projelerle örnek olmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nuray Çayır ve teknik personeller tarafından gezdirilen heyet, Tepebaşı’nın örnek projeleri hakkında bilgi aldı. Ayvalık Belediyesi’nden Özel kalem Müdürü Koray Tığ, Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluları Melik Ercan Yıldız, Arif Şahan ve Peyzaj Mimarı Oğuz Duvarcı’dan oluşan heyet; Tepebaşı Belediyesi Zincirlikuyu Şantiyesi’nde bulunan atölyeler, seralar ve fidanlık alanı, Toprak Dede Hayrettin Karaca Parkı, yapım çalışmaları devam eden Spor Müzesi Parkı, Abdülcemil Kırımoğlu Parkı ve yenileme çalışmalarında sona gelinen Bestekar Hacı Arif Bey Parkı’nı yerinde görerek, çeşitli konularda teknik bilgiler aldı.
Tepebaşı Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları takdirle karşılayan ve teknik gezinin kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini dile getiren heyet çalışmalarının ardından kentten ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!