Aytemiz Alanyaspor - Susic: "Ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor - Susic: Ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 14:14

Aytemiz Alanyaspor - Susic: "Ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Haberin Devamı

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA) - AYTEMİZ Alanyaspor teknik direktörü Safet Susic, "Alabileceğimiz kadar puan alıp ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.
Cumartesi günü Osmanlıspor'u evinde ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarını sürdürdü. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde Safet Susic yönetiminde çalışan futbolcular, topla serbest ısınma hareketlerinin ardından top kontrolü çalışması yaptı. İdman taktiksel çift kale maçla tamamlandı. Uzun süren sakatlık sonrası Deniz Vural da ilk kez takımdan ayrı çalıştı.
"OSMANLISPOR İYİ BİR TAKIM"
Safet Susic, antrenmandan sonra tesislerde basın toplantısı düzenledi. Göreve geldiğinde ilk hedeflerinin ligde kalmak olduğunu, bunu da şu anda gerçekleştirdiklerini aktaran Susic, "Osmanlıspor maçı, kolay olmayacak. Çünkü Osmanlıspor iyi bir takım ve son maçlarında Kayserispor'u çok iyi bir oyunla yendiler" diye konuştu.
"İİYİ TAKIMIZ"
Son maçlarda aldıkları sonuçların başarılı olduklarının göstergesi olduğuna işaret eden Saffet Susic, sözlerine şöyle devam etti:
"Bunun nedeni ofansif futbolu seven bir takım olmamız. Bu anlayış da her takıma gol atma başarısına neden oluyor. İyi oyunculardan kurulu da bir takımımız var ve çok ciddi çalışıyoruz. Netice olarak iyi puanlar ve iyi skorlar alıyoruz. Bosna-Hersek'te büyük bir kitle beni ve takımımızı takip ediyor. Herkes mutlu. Haftada en az 3-4 kez arayıp soruyorlar ve iyi sonuçlar aldıkça mutlu oluyorlar."
HAYDAR:"'LİGDE İYİ POZİSYONDAYIZ"
Kaleci Haydar Yılmaz ise antrenmanın bitiminde takımın başına Safet Susic'in gelmesiyle takımın iyi bir çıkış yakaladıklarını söylerken şunları söyledi:
"Susic'in takımla uyumu çok iyi. Kişilik olarak da takıma yaklaşımı çok düzgün. Futbolcular da bu tür şeylere çok dikkat eder. Biz de elimizden gelen fedakarlığı gösterdik, elimizden geleni yaptık. Çok şükür şu anda ligde de iyi pozisyondayız. Tabi ki lig henüz bitmiş değil. Önümüzdeki Osmanlı maçını kazanırsak inşallah daha iyi olur."
"SABIR İSTEYEN POZİSYON"
Ligin ilk yarısında Zlamal ve kendisinin ilk yarıda kalede oynadığını  hatırlatan Haydar, bu konuda şöyle dedi:
"Bu da iki kaleci için handikap oluşturdu. Kaleciler sabredilmesi gereken pozisyonda bulunuyor. Kaleci 2-3 hafta, 4 hafta bile yeri geldiğinde hata yaptığında ısrarcı olacaksın ki ona özgüven gelsin, bir devamlılığı yakalasın. Sonuç olarak ben de Zlamal da oynadığı zamanlar, önümüzdeki stoperlerin talihsizliği, şanssızlığı vardı. Her ne kadar tecrübe anlamında iyi oyuncular da kariyerli oyuncular da olsa bu bir süreçten geçiyor. Güven söz konusu. Tabi sonrasında hoca değişikliği olunca iyi performans, iyi çalışıyorsun ve istediğin şeyleri alıyorsun."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!