Aydınlıkevler yine zirvede

Güncelleme Tarihi:

Aydınlıkevler yine zirvede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2007 00:00

Altındağ Kaymakamlık Kupası ile 60 okulun yarıştığı Altındağ Belediyesi Futbol Turnuvası'nda birinci olan Aydınlıkevler İlköğretim'in yeni hedefi, Danone Kupası finallerinde şampiyonluk.

AYDINLIKEVLER İlköğretim Okulu'nun futbol takımı, rakiplerine kupa yüzü göstermiyor. Küçükler kategorosinde mücadele eden takım, Bursa'da 16 takımın katılımıyla yapılan Danone Küçükler Futbol Grup maçlarını ilk sırada tamamladı. 44 okulun mücadele ettiği Altındağ Kaymakamlık Kupası ile 60 okulun yarıştığı Altındağ Belediyesi Futbol Turnuvası'nda birinci olan Aydınlıkevler İlköğretim Okulu'nun yeni hedefi Danone Kupası finallerinde şampiyonluk.3-7 Haziran 2007 tarihinde yine Bursa'da yapılacak Türkiye finallerinde başkenti temsil edecek olan Aydınlıkevler İlköğretim Okulu, 32 takım arasından sıyrılıp, mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor.

8 bin okulun mücadelesi ile başlayan Danone Kupası'nda son 32 ekip içine girdiklerini belirten Okul Müdürü Nizamettin Soydaş, öğrencilerin sporla eğitimi bir arada başarıyla götürdüğünü söyledi. Soydaş, okul olarak 200 lisanslı öğrencilerinin olduğuna dikkat çekerek, "Spora büyük önem veriyoruz. Bursa'ya gitmemizde büyük katkıları olan Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve İl Genel Meclis üyesi Şirin Türkmen’e çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Çuhadar ise takımın, Ankaraspor ile Pursaklar Belediyesi'nin alt yapısında oynayan genç sporculardan oluştuğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!