Ziynet Sali ve Cenk Eren programı ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Ziynet Sali ve Cenk Eren programı ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2023 10:36

‘Mylandix Events’ adlı yeni oluşumun, Türkiye’nin müzik ve eğlence kültüründe özel bir yeri olan ‘Gazino Konsepti’ni Londra’da 4 Mart’ta yeniden hayata geçireceğini duyurduğu program Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle ertelendi.

Haberin Devamı

Mylandix Events’ten yapılan açıklamada, ünlü sanatçılar Ziynet Sali ve Cenk Eren’in sahne alacağı 4 Mart programının 28 Nisan Cuma akşamı gerçekleşeceği belirtildi.
İş kadını Sibel Uçur, halkın sevdiği ünlü sanatçıların sahne alacağı ‘Yeni Nesil Gazino Konsepti’ndeki program, Londra kent merkezinde kaliteli bir mekân olan, Porchester Hall’da gerçekleşecek. Daha önce 4 Mart olarak açıklanan program için masa ayırtanlar, davetiyelerini 28 Nisan’daki programda kullanabilecek. Organizasyonun açıklamasında, Türkiye’de meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük deprem dolayısıyla, programın zorunlu olarak ertelendiği hatırlatıldı. Açıklamada, “Programda sahne alacak sanatçılarımız Ziynet Sali ve Cenk Eren, ertelenmenin daha uygun olacağını bildirerek duyarlılıklarını gösterdiler. Biz de programımızı 28 Nisan tarihine erteledik” denildi.

Haberin Devamı

SINIRLI SAYIDA MASA MEVCUT
Londra kent merkezinde kaliteli bir mekân olan, ‘Porchester Hall’da gerçekleşecek yemekli galada sınırlı sayıda kalan masalardan ayırtmak isteyenler kişi başı 100 Sterlin ile 280 Sterlin arasında ücret ödeyerek davetiye temin edebilecek. Mylandix Events’in açıklamasında, 28 Nisan programı için 07768 600 605 numaralı telefondan veya ‘events@mylandix.com’ adresine mail yazarak sınırlı sayıdaki masalardan yer ayırtılabileceği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!