Zirvede zorlu maç

Güncelleme Tarihi:

Zirvede zorlu maç
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2020 13:37

Ligde 20.hafta açılış maçı bu akşam saat 20.30'da Hertha Berlin ile Schalke arasında oynanacak. Lig lideri RB Leipzig, zirveyi kovalayan Gladbach'ı ağırlıyor.

Haberin Devamı

BU haftanın en heyecanlı maçı lig lideri RB Leipzig ile üçüncü sırada bulunan Gladbach arasında oynanacak. Yarın akşam Leipzig kentinde oynanacak maçın başlama saati 18.30.

Zirvede zorlu maç
Karşılaşma öncesi RB Leipzig'in 40 puanı bulunuyor. Gladbach ise 38 puana sahip. Maçta alınacak sonuç zirvedeki takımları da yakından ilgilendiriyor. RB Leipzig'in puan kaybetmesi durumunda liderliği de yitirmesi söz konusu.

B. MÜNİH LİDER OLMA HESAPLARI YAPIYOR
Haftanın açılış maçında ise Hertha Berlin, Suat Serdar ve Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke ile karşı karşıya geliyor. Berlin'de bu akşam onanacak maç saat 20.30'da start alacak.

Zirvede zorlu maç
Son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle zirve yarışını sürdüren Dortmund'un rakibi ise ligin yeni ekibi Union Berlin. Dortmund'da onanacak maçta sarı siyahların en büyük kozları yine Reus, Sancho ve yeni transfer Haaland olacak.
Zirvede zorlu maç
Liderlik hesabı yapan B. Münih deplasmanda Mainz'a konuk oluyor. B. Münih maçı kazanıp, RB Leipzig'in puan kaybetmesi durumunda liderlik koltuğuna oturacak.
Zirvede zorlu maç
Pazar günü oynanacak Paderborn Wolfsburg karşılaşmasıyla 20. hafta maçları tamamlanacak.

Haftanın maç programı şöyle:

Haberin Devamı

BUGÜN 
Hertha Berlin – Schalke (20.30)

YARIN
Dortmund – Union Berlin (15.30)
Hoffenheim – Leverkusen (15.30)
Düsseldorf – Frankfurt (15.30)
Mainz – B. Münih (15.30)
Augsburg – W. Bremen (15.30)
RB Leipzig – Gladbach (18.30)

PAZAR
Köln – Freiburg (15.30)
Paderborn – Wolfsburg (18.00)

BAKMADAN GEÇME!