Zirvede yine Bayern

Güncelleme Tarihi:

Zirvede yine Bayern
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 17:34

Bayern Münih, Schalke deplasmanından 2-0 galip dönerek gol averajıyla kendisi gibi 12 puandaki Eintract Frankfurt'un önünde zirvedeki yerini korudu. Bayern Münih dörtte dört yaparken Borussia Dortmund Hamburg deplasmanında 3-2 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Almanya 1. Futbol Ligi'nde Bayern Münih dört maçta dördüncü galibiyetini alarak zirvedeki yerini korudu. Bayern Münih deplasmanda Schalke 04 karşında 2-0'lık rahat bir galibiyet aldı. Bayern Münih 4 maçta 4 galibiyet alarak Eintracht Frankfurt ile Bundesliga'nın sezona en iyi başlama rekorunu birlikte elde etti.

Borussia Dortmund ise Hamburg deplasmanında 3-2 mağlup olarak zirve yolunda yara aldı. Mainz evinde Augsburg'u 2-0'la geçerken Wolfsburg ile Fürth 1-1, Düsseldorf ile Freiburg'da golsüz berabere kaldı.: 0-0

SCHALKE-BAYERH MÜNİH: 0-2

Bayern Münih deplasmanda zorlu rakibi Schalke karşısında 2-0 galip gelerek taraftarlarını sevindirdi. Bayern Münih'in golleri ikinci yarıda geldi. 61 bin 433 seyircinin tıka basa doldurduğu Veltins Arena'da Bayern Münih'in üç dakika içinde iki gol attı. 55. dakikada Thomas Müller'in pasında Toni Kroos skoru 1-0 yaptı. 58. dakikada Thomas Müller bu kez topu kendisi Schalke filelerine yolladı. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Bayern Münih 12 puanla liderlik koltuğunu bu haftada kaptırmadı.

HAMBURG-DORTMUND: 3-2

Hamburg sahasında ağırladığı son iki yılın Bundesliga şampiyonu Dortmund'u zorda olsa 3-2 yenmesini bildi. Hamburg eski futbolcusu yeni transferi van der Vaart'ın ilk kez forma giydiği maçta 2. dakikada 1-0 öne geçti. Hollandalı yıldızın ortasında Son'un kafa vuruşu Dortmund fileleriyle buluştu. İlkay Gündoğan'ın sakatlığı nedeniyle yer almadığı karşılaşmada Dortmund, 46. dakikada Perisic ile skoru eşitledi. 58. dakikada van der Vaart'ın ortasında bu kez İlisevic golü kaydetti: 2-1. Hamburg 59. dakikada Son ile farkı ikiye yükseltti: 3-1. Dortmund, Perisic ile ikinci kez gol sevinci yaşadı ama sahadan yenilgiden kurtulamadı.

MAİNZ-AUGSBURG: 2-0

FSV Mainz 05 kendi seyircisi önünde FC Augsburg'u 2-0 mağlup ederek sezondaki ilk galibiyetini aldı. 28 bin 433 biletli seyircinin tıka basa doldurduğu Coface Arena'da Mainz 10. dakikada İvanschitz ve 25. dakikada Szalai'in kaydettiği gollerle sevindi: 2-0.

WOLFSBURG-FÜRTH: 1-1

Wolfsburg evinde ligin yeni ekiplerinden Greuther Fürth ile 1-1 berabere kaldı. Volkswagen Arena'da Greuther Fürth, Wolfsburg'lu Pogatetz'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi 'Kurtlar' lakaplı Wolfsburg, Hırvat Milli golcüsü Olic ile 42. dakikada beraberliği sağladı. Fürth'te Sercan Sararer başarılı bir oyun sergilerken, Tayfun Pektürk ise yedek bekledi.

DÜSSELDORF-FREİBURG: 0-0

Fortuna Düsseldorf sahasında Freiburg ile golsüz berabere kaldı: 0-0. Düsseldorf dördüncü maçtada kalesinde gol görmedi.

Pazar günü 3 maç

Almanya 1. Futbol Ligi'nde 4. hafta bugün ( 23 Eylül Pazar günü) oynanacak olan Bayer Leverkusen-Mönchengladbach, Werder Bremen- Stutgart, 1899 Hoffenheim-Hannover 96 karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Bayer Leverkusen'de Ömer Toprak, Mönchengladbach'ta Tolga Ciğerci forma bekliyor. Werder Bremen'de Mehmet Ekici yedek kulübesinde, Stuttgart'ta ise sakatlığnı atlatan kaptan Serdar Taşçı takımın başında sahaya çıkacak, Türk milli Tunay Torun ise yedek bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!