Zeynep´ten dans şov

Güncelleme Tarihi:

Zeynep´ten dans şov
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2006 00:00

Almanya´da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için oluşturulan 24 kişilik dans grubuna 21 yaşındaki Zeynep Dönmez girmeyi başardı. Zeynep Dönmez´in de bulunduğu dans grubu, final maçı dahil Berlin´de yapılacak 6 maçta dans şovu sunucak.

Haberin Devamı

Almanya´da 9 Haziran´da start alacak Dünya Futbol Şampiyonası için oluşturulan 24 kişilik dans grubunda 21 yaşındaki Zeynep Dönmez de yer alıyor.

100 genç kız arasında seçilen "FİFA WM 2006 Fan Dancers" isimli dans grubunuda yer alan birbirinden güzel kızlar Berlin´de yapılacak altı karşılaşmada dans şovu sunacak.

Zeynep´in de aralarında bulunduğu kızlar Berlin´de yapılacak Dünya Kupası maçları öncesi ve sonrası seyircileri eğlendirecekler. Dönmez, dans grubunda yer almaktan büyük keyif aldığını belirtirken, "Türkiye´nin kupada olmaması beni üzüyor" dedi.

Ünlüler seçti

Almanya´nın en yüksek tirajlı Bild Gazetesi ve Mc Donald´s´in ortaklaşa düzenledikleri dans yarışmasına 100 genç kız katıldı. Fleesenersee´deki Robinson Kulübü´nde yapılan iki günlük elemelerde Berlin´in ünlü Brezilyalı futbolcu Marcelino, menajer Dieter Hoeness, VİVA Müzik kanalından Collien Fernandes, Popstarların dans hocası Detlef Soost ve dizilerin aranan isimleri Alex Stein ile Muriel Baumstein´dan oluşan jüri ekibi en iyi 24 dansçı kızı belirlemekte oldukça zorlandı.

Müthiş performans

Jüri üyelerinden Hoeness dansçı kızlara övgüler yağdırarak, "Çok güzel, bir o kadarda neşeli, harika bir ekip oluştu. Her biri müthiş dansçı. Onlar statta mükemmel bir hava estirerek şovlarıyla tribündeki onbinleri ve ekrandaki milyonları coşturacaklar.

Dans grubu üyeleri de şov yapacakları altı maçta yaşayacakları unutulmayacak bir anı olarak kalacak. Profesyonel hocalar tarafından eğitilmeleri onlar için kaçınılmaz bir fırsat" diye konuştu.

Alaverdi TURHAN / FRANKFURT

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!