ZDF'den uyum atağı

Güncelleme Tarihi:

ZDFden uyum atağı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2007 19:01

Alman ikinci televizyon kanalı ZDF bir hafta boyunca göçmenlik konularını işleyecek. 5-11 Kasım tarihleri arasında bir hafta süreyle devam edecek olan etkinlik "Almanya'da birliktelik" adı altında yapılacak.

Haberin Devamı

ALMAN ikinci televizyon kanalı ZDF, değişik kültürlerden gelen göçmenlerin uyumu ve barış içinde yaşamalarını teşvik etmek ve daha fazla göçmen izleyici çekebilmek amacıyla "Almanya'da birliktelik" adı altında bir hafta sürecek bir program hazırladı. 5-11 Kasım tarihleri arasında yapılacak etkinlikte göçmenlik ve uyum konularında tartışma programları, röportajlar, televizyon filmleri, şovlar, kabareler gibi çeşitli etkinlikler sunulacak.

Köln'deki Radisson SAS otelinde bir yıl süren proje hakkında bir basın toplantısı düzenleyen ZDF Program Müdürü Dr. Thomas Bellut, ZDF Redaksiyon Şefi Nikolaus Brender, ünlü şovmen Kaya Yanar, rejisör Mo Asumang ve ZDF'in önde gelen program yapımcıları, birlikte yaşam için böyle bir çalışmanın önemine dikkat çektiler.

Ünlü şovmen Kaya Yanar da ilk kez ZDF için şov programı yapacak. Başarılı şovmen, "Kaya Yanar testet Deutschland" (Kaya Yanar Almanya'yı test ediyor) adında çokkültürlü şovla göçmenler için uygulanan "uyum testi"nde sorulan soruları, aralarında çeşitli ünlülerin de katılacağı yarışmacılara yöneltecek.

Hazırlanan programlar ZDF'in yanı sıra kardeş program kanalları olan ZDF-Familie, 3 sat, PHOENİX, ARTE, ZDFdoku, ZDFinfo, ZDFtheaterkanal ve KI.KA'nın yanı sıra internettende izlenebilecek. Tanıtım etkinliğine kanalda program yapan rejisör, senarist ve redaktörler katıldı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!