Yunan takımının Türkleri

Güncelleme Tarihi:

Yunan takımının Türkleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2007 21:03

Yunan takımı GSV Galanolefkos Hellas'da birlikte top koşturan Türk ve Yunan oyuncular sporun barış ve kardeşlik olduğunu gözler önüne seriyorlar.

Haberin Devamı

Almanya'nın Köln kentinde Yunan takımı GSV Galanolefkos Hellas'da birlikte top koşturan Türk ve Yunan oyuncular sporun barış ve kardeşlik olduğunu gözler önüne seriyorlar. Amatör lig B'de mücadele veren takımın Türk ve Yunan oyuncuları, "Bizim için milliyet önemli değil. Tek amacımız sporun güzelliğini göstermek" diyor. Takımın Yunanlı oyuncusu Apostolos Bellos, takımda hiç bir sorun yaşamadıklarını belirterek, "Çok güzel bir atmosfer var. Türk ya da Yunan oyuncular arasında hiç bir fark yok. Hepimiz takım arkadaşıyız. Zaten Türkiye ve Yunanistan olarak komşuyuz" dedi. Takımın defans oyuncusu Abdullah Yaşar ise, "İlk başta çevremden ne gibi tepkiler alabilirim diye çekindim ama buraya gelince bu düşüncelerimin boş olduğunu gördüm. Yunanlı oyuncularla aramızda çok iyi bir arkadaşlık, dostluk var. Zaten spor da dostluk, kardeşlik demek. Başka bir şey düşünmeden burada bunu uygulamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
ANTRENÖR DE TÜRK

GSV Galanolefkos Hellas takımının antrenörlüğünü de Muhittin Yeşilova yapıyor. Takımın başına bu sezon getirilen Yeşilova da takımdaki havayla ilgili olarak şunları söyledi:
"Hiçbir sorun yaşamadık. Şimdiye kadar çalıştırdığım Türk takımlarından bir farkı yok. Yöneticilerimiz ve başkanımız Dimitriadis Theodores bize tam destek veriyorlar. Onlar da bizim başarı sağlamak için ortaya koyduğumuz çabayı görüyorlar."
Öte yandan GSV Galanolefkos Hellas bu hafta sahasında Schwarz-Weiss takımını yenerek sezonun ilk galibiyetini de aldı. İyi bir futbol ortaya koyan ve rakibini 5-0 yenmeye başaran Yunan takımının gollerini Hakan Aydın (2), Hakan çekiç (2) ve Saki attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!