Yoldayız- Auf dem Weg

Güncelleme Tarihi:

Yoldayız- Auf dem Weg
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2011 21:53

ALMAN sanatçı Maria Rispo Türk sanat müziğinde başarısını kanıtladıktan sonra, şimdide “Yoldayız-Auf dem Weg” adı altında müzikal bir gösterisinin prömiyerini Hamburg'da yapacak.

Haberin Devamı

Almanların ve Türklerin birlikte yaşamını, bütünleşmelerini ve din meselesini işleyen, seçtiği zorlu konulara rağmen eğlendirmeyi becerebilen müzikli bir gösteri yapacak.

Kendisine eşlik eden değerli müzisyenlere sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten sanatçı Mario Rispo, “Benim değerli müzisyenlerimle birlikte güzel bir müzikal gösteri yapacağız. Örneğin 12 yaşındaki tek başına Almanya'ya gelen Deli Abdul, hiçbir beladan kaçmayan uzun Sülo veya angaje bir Hristiyan Helene teyze ve Müslüman bayan Gül arasındaki güzel dostlukla doğu ve batı arasında ilginç köprüler oluşturmaya çalışıyorum. Musevi, Hıristiyan ve Müslümanların çok doğal bir şekilde birlikte yaşadıkları eski İstanbul'a yolculuğa götüreceğim” dedi.

Daha öncede Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'in himayesi altında “Benim İstanbul'um” adı altında Almanya turnesinde verdiği konserlerle büyük beğeni toplamıştı. Ayrıca sanatçı, geçtiğimiz yıl bir müzisyen olarak ve farklı dinden, ırktan olan insanların eşit şekilde yaşamalarına katkıda bulunduğundan dolayı Almanya Türk Toplumu (TGD) tarafından ödüllendirilmişti.

Sanatçı Mario Rispo bu kez Hamburg'un eğlence merkezi St. Pauli semtinde tanınmış Schmidt Theater Salonu'nda 8 Mayıs 2011 tarihinde “Yoldayız Auf dem Weg..) adı altında müzikal gösterinin prömiyerini yapacak. Geniş bilgi için www.mariorispo.com internet sayfasından yararlanmak mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!