Yolda kalmaktan Hürriyet kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Yolda kalmaktan Hürriyet kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2012 10:59

Afyon’a gitmek için Almanya’dan yola çıkan Gürdal Ailesi’nin aracı Sırbistan’da bozuldu. Hollanda Otomobil Kulübü (ANVB) yardım etmeyince imdatlarına Hürriyet yetişti. Ayhan Gürdal, “Hollanda’ya döner dönmez ANWB üyeliğimi sona erdireceğim” dedi.

Haberin Devamı

EŞİ Seval, kızları Hatice, Tuğçe ve Sedef’i yanına alarak Türkiye’ye doğru yola çıktıklarını söyleyen Ayhan Gürdal, başındang eçenleri şöyle anlattı:

“Yolculuğumuz çok iyi gidiyordu. Sırbistan’ın Markovaç yakınlarına geldiğimizde arabamın motorundan bir koku geldi. İlk yardım için Hollanda Otomobil Kulübü ANWB’yi aradım. Saatler sonra bana bir çekici gönderdiler. Sırp bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine arabamın yine Markovaç’ta olan bir garaja çekilmesini çekiciden istedim. Ama onlar beni kendi tercih ettikleri bir garaja getirmek istediler, ben karşı çıktım. Saatlerce Hollanda Otomobil Kulübü ile telefon görüşmeleri yaptım. Ama bir türlü bana yardımcı olmadılar. En sonunda telefonu yüzüme kapattılar. Bende kendi çaremi kendim arayarak Hürriyet Gazetesi’nin Hizmet İstasyonu’ndan yardım talep ettim. Onlar da hemen yardıma koşarak bize yardımcı oldular. ANWB’nin yapması gerektiğini onlar yaparak arabamı Pazar günü olmasına rağmen 300 Euro karşılığında tamir ettirip yolculuğuma devam ettim. Bu nasıl ANWB anlamış değilim. Hollanda’ya döner dönmez haklarında şikayette bulunup üyeliğimi sona erdireceğim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!