Yıldız Bayan Milli Takımı Belçika'ya gitti

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Bayan Milli Takımı Belçikaya gitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2009 11:08

Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Yıldız Bayan Milli Voleybol Takımı, ikinci dönem hazırlık çalışmalarını sürdürmek için Belçika’ya gitti.

Haberin Devamı

Hollanda’nın Rotterdam kentinde 4-9 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarına devam eden milli takımın, Belçika’da ikili kamp çalışması yapıp, hazırlık karşılaşmaları oynayacağı belirtildi. Belçika’dan 2 Nisan Perşembe günü Hollanda’ya geçecek olan menajer Mehmet Bedestenlioğlu ve antrenör İsmail Yengil yönetimindeki milli takım kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

Cansu Aydınoğulları, Gamze Alikaya, Hazal Selin Uygur, Dicle Nur Babat, Özge Nur Yurtdagülen, Ceren Kestirengöz, Müberra Sibel Kızavul, Cemre Erol, Hande Şahbaz, Damla Çakıroğlu, Hatice Gizem Örge, Buse Kayacan.

Avrupa Şampiyonası (D) Grubu’nda İtalya ve Çek Cumhuriyeti’yle ilk iki sıra için mücadele edecek milliler, ilk maçlarını 4 Nisan Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti, ikinci maçlarını ise 5 Nisan Pazar günü İtalya ile oynayacaklar. Grupta ilk ikiye girecek takımlar (C)Grubu’nun ilk iki sırasını oluşturacak takımlarla çapraz eşleşme sistemine göre karşılaşacak ve grupta üçüncü olacak takım ise klasman maçları yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!