Yıldıray'ın şampiyonluk allerjisi var

Güncelleme Tarihi:

Yıldırayın şampiyonluk allerjisi var
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 22:48

Almanya'nın eski ünlü futbolcusu Mario Basler, iyi bir futbolcu olduğunu belirttiği Yıldıray Baştürk'ün şampiyonluk allerjisi olduğunu söyledi. Basler:"Kanında Bayer'den bulaşmış ünvan kazanmama geni bulunan Yıldıray Baştürk'le birlikte Stutgart'ın şampiyonluk şansı hemen hemen yok gibi. 4. olurlarsa çok başarılı olmuş olurlar" dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nin 2007'2008 sezonunun startına iki hafta kala Bild gazetesinde takımların değerlendirmesini yapan eski ünlü Alman yıldızı Mario Basler,"Geçen yılın şampiyonu VFB Stuttgart'ın bu sezon kadrosuna kattığı Yıldıray Baştürk iyi bir futbolcu. Güzel de futbol oynuyor. Fakat bazı futbolcularda bulunan şampiyonluk allerjisi Yıldıray'da da bulunmakta. zira baştürk, Bochum'da sessiz, Leverkusen'da soluksuz kalırken son takımı Hertha Berlin'de ise iyice elleri boş kaldı. İkinciliklere abone Bayer Leverkusen'in kaderindeki gen Yıldıray'ın da kanında var. Buda bir ünvan kazanmasına engel" açıklamısanı yaptı.

SÖZLEŞME USTASI

Yıldıray Baştürk'ün sadece sözleşme yapmakta çok başarılı ve akıllı olduğunu ifade eden Basler,"sözleşmeye koydurduğu maddeyle eğer Milan, Manchester United, Real Madrid ve Barcelona'dan kapısını çalarsa 5 milyon Euro karşılığında bonservisini alabilecek" diyerek bu paranın nerdeyse bu kulüplerde top toplayılarına bile verildiğini sözlenie ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!