Yeraltına onlar HÜKMEDİYOR

Güncelleme Tarihi:

Yeraltına onlar HÜKMEDİYOR
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 09:31

Almanya’da yeraltı dünyasına motor çeteleri hükmediyor. Uyuşturucu ticareti yapıp, fuhuşu yönlendiriyorlar... Silahlılar... Son zamanlarda dört cinayet işlediler. Korku salıp haraç alıyorlar... Birbirleriyle iktidar kavgası veriyorlar.

Haberin Devamı

HELLS Angels, Gremium, Bandidos, Mongols, Satudarah, United Tribuns ve Outlaws Almanya'daki başlıca motor grupları. Kendi içlerinde farklı bir dünyaları var. Bazı motor gruplarında Türkler de artık etkili. Öyle ki kimi motor çetelerinin liderli de Türk. Türklerin içinde bulunduğu bu çetelerde içki içmek bile yasak. Özellikle Hells Angels içinde etkili olan Türkler, yılda bir kez kutlamalarda ancak içki içebiliyor. Onun dışında kesinlikle yasak. Kimi çetelerde kulüplerin simgesini taşımak da yasak. Kurallar çok sert. Örneğin vücutlarına dövme yapmak bile yasak. Ancak çete liderinin izniyle ve çete içinde belli bir süre çalıştıktan sonra dövme yapabiliyorlar.

KADIN ÇOK ÖNEMLİ
Motor çetelerinin suçları arasında cinayetler de var. Çeteler için kadın çok önemli. Güzel kadınlarla birlikte olmak çete üyelerine ve liderlerine prestij sağlarken, kadınlar önemli gelir kaynağını da oluşturuyor. Diğer önemli gelir kaynakları arasında uyuşturucu satışı, haraç toplama ve güvenlik sağlam bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!