Yeni trend: "Kurşun geçirmez kahve"

Güncelleme Tarihi:

Yeni trend: Kurşun geçirmez kahve
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 13:26

Sabahları "Bulletproof Coffee" içenler bütün gün yetecek kadar enerji alıyormuş.

Haberin Devamı

Güne duble espresso, tereyağı ve sağlıklı yağdan (örneğin hindistan cevizi yağı) oluşan "kurşun geçirmez kahve" ile başlayanlar, bütün gün yetecek kadar enerji aldıklarını iddia ediyor.

"İNSAN ÜSTÜ ENERJİ"
Focus haberine göre ABD'de çığ gibi büyüyen bu trende uyanlar, ilginç karışımın sağladığı "insan üstü enerjisini" öve öve bitiremiyor.

Yeni trend: Kurşun geçirmez kahve

Kahve sevenleri tiksindiren karışım, uyuşuk insanları hem ayıltıyor, hem konsantrasyonu artırıp uzun süre tok tutuyor. Besleme uzmanları, kullanılan malzemelerin etkisini doğrulayıp, kullanılan yağların enerji verdiğini ve kafeinin kana daha yavaş geçmesine neden olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

MUCİZE DEĞİL
Ancak "Bulletproof Coffe"nin mucize eksiri olmadığına dikkat çeken sağlık uzmanları, bedenin enerjisini yağlardan sağlaması için zamana ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Kuşun geçirmez kahve içip coşkudan adeta uçan insanların normalde kahvaltı alışkanlıkları olmayan kişiler olduğu belirtildi. Ayrıca karışımın insanlarda plasebo etkisi yarattığı da tahmin ediliyor.

BAŞLAYANLAR DİKKAT
Trende uymak isteyen kişilere az miktarda yağ ile başlayıp, karışımın bedene yaptığı etkiyi tartmaları tavsiye ediliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!