Yayla’dan ‘Yetenek Sensin’ yarışması

Güncelleme Tarihi:

Yayla’dan ‘Yetenek Sensin’ yarışması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2022 10:01

Yayla, yeni sezona ‘Yetenek Sensin’ adlı yarışmayla giriyor. Yarışmada en iyi Yayla reklam filmini çekene 10 bin Euro ödül ikinciye Antalya’da 5 yıldızlı otelde iki kişilik bir hafta tatil üçüncü olana ise son model akıllı telefon veriyor.

Haberin Devamı

YAYLA Marketing Başkanı Tülay Ünal, “Yayla 40 yıldan fazladır ürünleriyle tüketicilerimizin gönlünde ayrı bir yer tutuyor ve ürünlerimizin sevgiyle tüketildiğinin farkındayız. Almanya özelinde markamıza ve ürünlerimize ayrı bir ilginin ve sevginin olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca gençlerimize, çocuklarımıza ve Yayla sevenlere bir fırsat sunmak ve bu sevgiyi karşılıksız bırakmamak için ‘Yetenek Sensin’ isimli bir yarışma düzenledik” dedi. Ünal, yarışmanın koşullarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Yarışmamız aslında çok basit bir kurgu içerisinde, tüketicilerimiz, herhangi bir yaş sınırlaması olmaksızın en sevdiği Yayla ürünüyle bir reklam filmini kendi imkanlârıyla çekerek yetenek@yayla.de adresine gönderip başvuruda bulunuyor. Başvuruda sorun yaşayanlar ayrıca sosyal medya üzerinden veya WhatsApp iletişim numarasına çekmiş oldukları videoları göndererek başvurusunu tamamlayabiliyor. Biz de yapılan başvurular arasında birinci, ikinci ve üçüncü olan filmleri jüriyle belirliyoruz.”

Haberin Devamı

BİRİNCİYE 10 BİN EURO ÖDÜL
Yarışmada, en beğenilen reklam filmi, 10 bin Euro büyük ödülü alacak ve filmin profesyonel çekimleri yapılıp TV’de ve Yayla’nın sosyal medya hesaplarında yayınlanacak. İkinci olan yarışmacıya Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde iki kişilik konaklama, bir hafta gezi ve üçüncüye ise son model akıllı telefon verilecek. ‘Yetenek Sensin’ yarışması ayrıca TV’lerde ve sosyal medyada da yayınlanacak. Kampanya, 1 Eylül’de başladı, 20 Aralık’ta sona erecek. Katılmak isteyenler, kampanyaya katılım koşulları ve başvuru ile ilgili tüm detayları www.yayla.de adresinde ve sosyal medya hesaplarında bulabilecekler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!