Yayla Paris-SIAL Gıda Fuarı’nda ürünlerini tanıtacak

Güncelleme Tarihi:

Yayla Paris-SIAL Gıda Fuarı’nda ürünlerini tanıtacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2022 09:46

Yayla, her iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Paris- SIAL Gıda Fuarı’nda bu yıl da süt ürünleri holünde 7F 133 numaralı stantta herkesi sevgiyle ürettiği yeni ürünleriyle karşılayacak.

Haberin Devamı

15-19 Ekim tarihleri arasında Paris SIAL Gıda Fuarı’nda sektörün ileri gelenleri, üreticileri, küçük ve büyük işletmeleri ve tüketicilerle bir araya gelirken aynı zamanda da, yeni ve yenilikçi ürünlerini tanıtma fırsatını yakalamış oluyor. 40 yılı aşkın süredir başta Almanya olmak üzere bütün Avrupa’ya, Kanada’ya Avustralya ve Dubai başta olmak üzere birçok Arap ülkesine et ve süt ürünlerini ulaştıran Yayla, Almanya’da etnik pazarın yoğurt ihtiyacının yüzde 65’ini karşılıyor. Kültürlerarası köprü oluşturan Yayla, etnik marketlerin yanı sıra başta Almanya olmak üzere bütün Avrupa’da market zincirlerinde de ürünlerini her kültürden tüketiciyle buluşturmayı başarıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez bütün ürünlerini ürün yelpazesinde bulunduran Yayla aynı zamanda da Almanya etnik pazarının yoğurt üretiminin lideri konumunda. Yayla 10 farklı çeşit geleneksel yoğurdu toplam 20 farklı gramaj seçeneğiyle tüketicisine sunuyor.

Yayla Paris-SIAL Gıda Fuarı’nda ürünlerini tanıtacak

YOĞURT ALGISINDA YENİ BİR PENCERE
Yoğurt sektörünün lideri Yayla geçen yıl sonunda piyasaya sunmuş olduğu Premium yoğurduyla yoğurt algısında yeni bir pencere açmış oluyor. Yoğun ve kaymaksı kıvamı ile damak tadını bilenleri memnun eden Premium yoğurt, tüketicilere hem yemeklere hem tatlılara yakışan altın değerinde bir lezzet sunuyor. Yoğurdun yanı sıra oldukça geniş ayran yelpazesine de sahip olan Yayla farklı lezzet arayanlara çeşitli seçenekler sunmaya devam ediyor. Farklı ambalaj ve gramajlarda sunduğu ayran çeşitlerine naneli, mangolu ve çilekli ayran çeşitlerini de eklerken laktoz alerjisi ve intoleransı olan tüketicilere de 1L Tetra-Pak ambalajda laktozsuz ayran seçeneği sunan tek firma olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Yayla Paris-SIAL Gıda Fuarı’nda ürünlerini tanıtacak
MUTFAKLAR YEPYENİ ÜRÜNLERLE TANIŞACAK
Yenilikçi ürünlerine sucuk burger ürününden sonra burger şeklinde yuvarlak, dilimlenmiş ızgaralık peyniri de ekleyen Yayla, gençlerin yoğun ilgisini çeken bu iki pratik ürünü tavada ya da mangalda ve hatta tost makinesinde kolayca yapabileceklerini söylüyor. Gençlere ve çocuklara ayrıca mini ızgaralık sosisi de sunan Yayla küçük büyük herkese fuarda bu ürünlerle tanışma fırsatını sunuyor. Mutfaklar yepyeni ürünlerle tanışmış olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!