Ya çıkarsa....

Güncelleme Tarihi:

Ya çıkarsa....
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2009 10:25

Alman Lotosu'nda biriken 28 milyon Euro'yu kazanma ihtimali 140 milyonda 1. Buna rağmen bu akşam yapılacak olan çekiliş için harıl harıl kupon dolduranlar "Ya çıkarsa" diye hayal kuruyorlar.

Haberin Devamı

Alman Lotosu'nda biriken 28 milyon Euro için çekiliş bu akşam saat 18.50'de, ZDF kanalında yapılacak. Son yılların en büyük ikramiyeleri arasında yer alan "Jackpotu" kazanmak isteyenler loto bayilerine koşarak harıl harıl kupon dolduruyorlar. Bu akşamki çekiliş için loto oynayan Türkler'i de büyük ikramiyenin heyecanı sardı. Daha önce 2007'nin Aralık ayında 45,3 milyon ve 2006 Ekim'inde 35,6 milyon Euro'luk rekor ikramiyelere ulaşılmıştı. Loto İdaresi, büyük ikramiyeyi kazanma ihtimalinin 140 milyonda 1 olduğunu bildirdi.

BİLMENİZ GEREKENLER


6 doğru artı Süper Sayı

Lotoda biriken büyük ikramiyeyi kazanmak için, yatırılan kuponda altı sayıyı doğru işaretlemek gerekiyor. Bunun yanı sıra kuponun üzerindeki "Süper Sayının" da tutması gerekiyor.

En çok çıkan Süper Sayı 2

Verilen bilgiye göre geçtiğimiz yıl en çok çekilen Süper Sayı 2 oldu.

Kimse tutturamazsa ne olacak?

Eğer bu akşamki çekilişte de kimse Jackpot'u kıramazsa, milyonlar artarak devredecek. Ancak 13. çekilişte yine kazanan olmazsa para altı doğru bilenler arasında paylaştırılacak.

En çok çekilen sayılar


38, 26, 43, 27, 25, 31

En az çekilen sayılar


13, 28, 45

ÇOCUKLARIM İÇİN KULLANIRIM

İkramiyenin bir kişi için çok büyük bir miktar olduğunu belirten iki çocuk annesi Nimet Torlok şunları söyledi: “Benim için ilk önce çocuklarım gelir. İkramiyeyi kazanırsam ilk olarak çocuklarımın eğitim ve geleceği için yatırım yaparım.

Onları da alıp Türkiye'ye gitmeyi de düşünebilirim. Onun dışında ihtiyacı olan yakınlarıma yardım ederim. Kazandığım para çok büyük bir miktar olsa da lüks bir hayatı kesinlikle düşünmem. Çocuklarımla beraber geleceğimizi garanti altına alacak bir hayat benim için yeterli olur.”

TÜRKİYE'YE DÖNERİM

Köln'de restoran işleten Erol Gerdek ise, ikramiye çıkarsa tek hayalinin Türkiye'ye dönmek olduğunu söyledi. Gerdek şöyle konuştu: “Benim büyük ikramiye de gözüm yok. Bana 28 milyon Euro çıkmasa da olur. 1 milyon, hatta 500 bin Euro bile yeter. Hemen Türkiye'ye döner ve hayatımı orada devam ettiririm. Memleketimde de bir restoran açarım. Tüm aile orada huzurlu ve mutlu bir hayat yaşarız. Böylece en büyük hayalimi gerçekleştirmiş olurum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!