Württemberg’de yeni başkan, yeni dönem!

Güncelleme Tarihi:

Württemberg’de yeni başkan, yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 12:19

Württemberg Türk Okul Aile Birliği Dernekleri Federasyonu’nun yeni Genel Başkanı Ludwigsburg bölgesinden Güner Öztel oldu.

Haberin Devamı

WÜRTTEMBERG Türk Okul Aile Birliği Dernekleri Federasyonu’nun gerçekleştirdiği Genel Kurul 12 derneğin katılımıyla yeni dönem Genel Başkanı’nı ve Yönetim Kurulu’nu belirledi. Üç adayın başkanlık yarışı için hazır bulunduğu Genel Kurul’da, Güven Toymaz’ın adaylıktan son anda çekilmesiyle Güner Öztel ve Ümit Kaptı arasında geçen yarışı Güner Öztel kazandı.

‘HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ’
Yeni Genel Başkan Güner Öztel yaptığı açıklamada, “Vatanını, milletini, bayrağını ve devletini seven herkese eşit mesafedeyiz. Öncelikle görev alanımız olan Württemberg bölgesinde, Türk toplumunun ve özellikle geleceğimizin teminatı evlatlarımızın eğitim ve kültür gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışacağız. Bu katkı aynı zamanda içinde yaşadığımız topluma da artı değer katacaktır” dedi. Başkanlık seçiminden sonra devam eden seçimde, yönetim kurulunun diğer üyeleri de delegeler tarafından seçildi.
Yönetim kuruluna seçilen diğer üyelerin görev dağılımı şöyle: 1. Başkan Yardımcısı Güven Toymaz, 2. Başkan Yardımcısı Nurcan Mengüç, Muhasebe: Burak Uçar, Sekreter: Meryem Dursun Oktay, Üyeler: Kürşat Gür, Gökmen Korkmaz, Tuncay Çolak, Amina Korkmaz, Aysun Schüler, Nebahat Yurtseven.
Başkan Yardımcısı Güven Toymaz, “Hareketli geçen Genel Kurul’a ilginin çok olması, bize kattığı heyecanın yanında, motivasyon oldu. Württemberg’deki veli birliklerinin çalışmaları geçmişte de tüm Almanya’da örnek olmuştur. Tecrübeli bir Yönetim Kurulu’yla, geçmişten gelen tecrübelerimizi birleştirerek Almanya’da örnek olacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Württemberg’de yeni başkan, yeni dönem

Württemberg’de yeni başkan, yeni dönem


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!