VW Türkçe konuşuyor

Güncelleme Tarihi:

VW Türkçe konuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 11:55

ALMANYA’da Volkswagen firmasının merkezi yönetiminin bulunduğu Wolfsburg’da “Volkswagen Türkçe Konuşuyor” projesi kapsamında dördüncü kez ‘Türk Akşamı’ düzenlendi.

Haberin Devamı

Hannover Ticaret Ataşesi Kudret Ceran gecede yaptığı konuşmada, ”Bu geceyi VW firmasının Türk çalışanlarına verdiği değer olarak algılıyorum. Türkiye’ye otomobil satışında birinci sırada olan VW’nin artık Türkiye’ye yatırım yapma zamanıdır diye düşünüyorum” dedi.

VW Yönetim Kurulu Üyesi Christian Klingler ise konuşmasında şunları söyledi: “VW dünyanın en çok satılan otomobili. Firmamız bünyesinde 150’nin üzerinde milletten insan çalışıyor. Bunların başında da Türkler çekiyor. Firmamızda 2 bin 200’e yakın Türk çalışıyor”

Şehrimize katkıları büyük
Wolsburg Belediye Başkanı Klaus Mohrs, “Benim şehrimin yüzde beşini Türkler oluşturuyor. Sadece fabrikada çalışmakla kalmıyor, kurmuş oldukları derneklerle yaptıkları güzel faaliyetlerle de topluma büyük katkı sunuyorlar. Şehrimize yapmış oldukları katkılarıdan dolayı teşekkür ediyorum.” Etkinlikte, Gülcan Ünlü, İsmail Türk, Özlem Taner ve Cem Ergül yaptıkları işleri ve kendilerini tanıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!