Victoria Beckham'ın zor kararı

Güncelleme Tarihi:

Victoria Beckhamın zor kararı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2015 13:38

Kocası David Beckahm’la olan ilişkisinin önemli dönüm noktaları ve çocuklarının doğumları şerefine vücuduna bir dizi dövme yaptıran ünlü modacı Victoria Beckham’ın bu dövmeleri sildirme kararı aldığı açıklandı.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazetesi 41 yaşındaki Spice Girls müzik grubu eski üyesinin “Dövmelerin imajını kötü etkilediğini” düşünmeye başladığını ve lazerle tüm dövmelerini sildirmek için harekete geçtiğini yazdı.

Çektirdiği son fotoğraflarda 4 çocuk annesi Beckham’ın bileklerindeki dövmelerin oldukça silik görünmeye başlamış olması dikkat çekti.

Victoria Beckham bir bileğine kocası ile nikah tazeledikleri 8 Mayıs 2006 tarihini Roma rakamları ile yazdırmış ve altına da Latince “Yeniden başlamak” yazdırmıştı. Diğer bileğine ise 10. evlilik yıldönümünde kocasının isminin ilk harflerini ve İbranice “Sonsuza dek birlikte” sözünü dövme yaptırmıştı.

Beckham’ın sırtında da çocuklarını ve eşini temsil eden 5 yıldız dövmesi ve kocasına itafen yaptırdığı İbranice “Ben sevdiğime aitim ve sevdiğim de bana” yazılı bir dövme bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!