Van der Vaart’ın Türk aşkı

Güncelleme Tarihi:

Van der Vaart’ın Türk aşkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2013 14:25

YILBAŞINDAN hemen sonra Hamburg’un Hollandalı yıldızı Rafael van der Vaart ile eşi Silvia van der Vaart’ın kavga edip ayrıldıkları haberi Alman basınına bomba gibi düşmüştü.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu yılbaşı partisinde eşini tokatlamıştı. Çift ayrılmaya karar vermişti. Silvia van der Vaart’ın bu zor günlerinde yanında kocasının milli takımdan arkadaşın Boulahrouz’dan ayrılan eşi Sabia (Sabiha) vardı. Onu teselli etti. Kendi tecrübelerini anlattı. Günlerce ayrılmaz ikili oldular. Şimdi ise herkesi şaşırtan şok haber Bild’teng eldi. Rafael van der Vaart ile Sabiha aşk yaşıyordu...

Her ne kadar daha Nisan ayında olsak da magazin basını bu haberi “Yılın aşkı” olarak manşetlerine taşıdı. Rafael van der Vaart “Uzun yıllardır birbirimiz tanıyoruz. Çok iyi bir arkadaşlığımız vardı. Son haftalarda aşka dönüştü” diyerek durumu açıklamış.

Futbol hayatına Portekiz’de sabiha’nın eski eşi Boulahrouz ise “Silvia’nın bu duruma çok üzüldüğünü sanmıyorum. O kendi hayatını yaşıyor” yorumu yapmış.

Dışarıdan örnek bir evlilikmiş gibi duran Rafael ile Silvia van der Vaart çiftinin bu görüntüsü bu senenin başındaki yılbaşı partisinden sonra değişmişti. O gece çift kendi evlerinde yaklaşık 10 davetli önünde tartışmış ve Rafael eşine tokat atmış, ardından da ayrılmışlardı.

Yıldız futbolcu “Büyük bir aptallık yaptım farkındayım ve çok üzgünüm” derken eşi “Uzun süredir işlerimizle çok meşguldük. Bu bizi ayırdı. Birbirimize saygı duyuyoruz. İlişkimizin bu duruma gelmesi çok acı” oldu sözlerini sarf etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!