Van depremzedelerine 1000 Euro

Güncelleme Tarihi:

Van depremzedelerine 1000 Euro
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2012 13:26

Alpay Kasal, Gülay Oytun, Ali Ayyıldız, Onur Gülmez ve Çetin Dağ (soldan sağa) Pazar günleri kazandıkları hasılatı Van’daki beş depremzedeye bağışladılar.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Köln kentinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı Weidengasse caddesinde kuaför salonu işleten Erzincanlı Çetin Dağ (43) Van’daki depremzedeler için topladığı bin Euro bağışı yerine ulaştırdı.

Işgünü olmayan Pazar günleri dükkanını açık tutarak elde ettiği hasılat ile çevre esnafından da depremzedelere bağış toplayan Ankara Kuaför Salonu’nun sahibi Dağ, Van’da yaşanan depremin izlerinin halen sürdüğünü belirterek, “Sıcağı sıcağına yapılan yardımlar artık geriledi. Ancak deprem bölgesindeki insanlar halen yardıma muhtaç. Çalışanlarımız ile birlikte biriktirdiğimiz bin Euro, orada durumu kötü olan beş kişiye 435’er TL (200’er Euro)olarak dağıtıldı. Bunu bir insanlık görevi olarak görüyoruz. Avrupa’da yaşayan tüm Türkler’in Van’daki depremzedelere yardım etmelerini diliyoruz. Dükkanımıza özellikle gelen müşterilerimize ve boş günlerinden vazgeçip, çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!