‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

Güncelleme Tarihi:

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2023 11:50

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Kuzey Bavyera Teşkilatı, Lades Event Saal’de bir iftar programı düzenledi. Etkinlikte konuşan Kuzey Bavyera Bölgesi SKM Başkanı Semra Kelepir, milli dayanışmanın en güzel örneğini deprem bölgesinde gördüğünü ve ülkesine sonsuz güvenen insanların ağzından düşmeyen kelimenin ‘Bu enkazı üzerimizden alacak tek lider Recep Tayyip Erdoğan’ olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

LADES Event Saal’de düzenlenen iftara, Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz, UID Kuzey Bavyera Bölge Başkanı Yılmaz Deliduman, Kuzey Bavyera Bölge SKM Başkanı Semra Kelepir, Ak Parti Seçim Koordinasyon Başkan Vekili ve UID Genel Başkanı Bülent Bilgi, gazeteci-yazar Abdurrahman Uzun, UID Bölge yöneticileri, Türk STK başkan ve temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan İstiklal Marşı, Kur-an tilaveti ve saygı duruşunun ardından davetliler birlikte iftar yaptı.

‘ÜLKEMİZİN BÖLÜNMESİNE FIRSAT VERMEYECEĞİZ’
Deprem bölgesinde geçirdiği 12 günlük izlenimlerini anlatan Kuzey Bavyera Bölgesi SKM Başkanı Semra Kelepir, milli dayanışmanın en güzel örneğini deprem bölgesinde gördüğünü ve ülkesine sonsuz güvenen insanların ağzından düşmeyen kelimenin ‘Bu enkazı üzerimizden alacak tek lider Recep Tayyip Erdoğan’ olduğunu söyledi. Kelepir, “Cumhurbaşkanımızı ve devletimizi afetle vurmak isteyenlerin çabaları boşa çıkacaktır. Gözü yaşlı anne ve babalarımızın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a güvenleri zedelenmemiştir. Böyle bir liderleri olduğuna şükretmektedirler. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek vatanımızın refahı için oylarımızı Recep Tayyip Erdoğan’a verip ülkemizin bölünmesine fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘BİZE MAZLUMLARIN DUASI YETER’
UID Bölge Teşkilat Başkanı Yılmaz Deliduman da konuşmasında, “Kalbi Türkiye için çarpan fakat yaşadığı ülkenin ayrılmaz bir parçası olmuş vefakâr insanların teşkilatı olan Uluslararası Demokratlar Birliği, insanların huzur ve refahı için Avrupa’nın ve dünyanın birçok yerinde mücadele etmektedir. Ülkem, milletim, demokrasim ve istikbalim diyerek meşrebi, mezhebi, ırkı, dini milliyeti ne olursa olsun yurduma alçakları uğratma düsturu ile hareket eden necip milletime selam olsun. Ellerini semaya kaldırarak Bosna Hersek’ten Miyanmara, Afrika’dan Asya’ya, Kudüs’te, Mekke’de ve Medine’de İslam’ın kalesinin düşmemesi için Allah’a yakarışta olan Aziz ümmete selam olsun. Türkiye’nin dik duran liderine, Türkiye’nin elif gibi duran liderine ve korkuyu bize sermaye bırakmayan, bize dik durmayı sermaye bırakan ve son olarak biz kalsak da hiçbir zaman mazlumları savunmaktan geri kalmayacağız. Bize mazlumların ve milletin duası yeter, bize Allah yeter diyen Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘20 YILLIK KAZANIMLARIMIZ HEBA OLMASIN’
20 yıllık kazanımlarımızın heba olmaması ve yüzyıllık Cumhuriyet’in hayali olan tam bağımsızlık Türkiye hedeflerine ulaşmak için milat seçimi olacağını söyleyen Deliduman, “Bizler oyunlara gelmeden birlik içinde hareket ederek seçimlerde oyları kullanarak gereken dersi vermeliyiz. UID tarafından yapılması planlanan büyük kapsamlı programlarımızı gerçekleştirmek için kiralamak istediğimiz salonların işletmecileri özellikle seçim zamanında Ak Parti’ye vermiş olduğumuz desteği engellemek için sıkıntı yaratıyorlar. Bu nedenle salonumuza gelen çok sayıda davetliyi üzülerek geri göndermek zorunda kaldık. İftar programımız için salonu bize kiralayan Lades Event Saal’in sahibi Yücel Gecer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘SADECE SEÇİMLERDE OY İSTEMEYE GELMEYİN’
Almanya’daki Türk siyasetçilere de seslenen Deliduman, “Bavyera Başbakanı camiye gelip bizlerin yanında yer alabiliyorsa ve birlikte resim çektiriyorsa, bazı Türkiye kökenli siyasetçiler de korkmadan bizlerin yanında yer alsınlar ve çekinmeden birlikte resim çekinsinler. Artık sadece seçimler zamanında oy istemeye gelen Türk milletvekili adayı olan Türkiye kökenli siyasetçileri dikkate alarak hareket edeceğiz” dedi.

‘RAMAZAN HÜZÜN VE KEDER AYI OLDU’
Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz ise, “Bu sene 6 Şubat’ta meydana gelen art arda iki yıkıcı ana deprem nedeniyle Ramazan ayı hüzün ve keder ayı oldu. Maalesef 50 binin üzerinde vatandaşımızı toprağa verdik. Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine sabırlar ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesinde çadır kentlerde plastik tabak bıçak kaşıkla iftar açan depremzedelerimizi düşünerek onlarla empati kurarak iftarı değerlendirmek daha anlamlı olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

‘KİMSEYE EYVALLAH ETMEYİN’
İftarda ‘Öze Dönüş’ adlı bir konferans veren gazeteci-yazar Abdurrahman Uzun, “Avrupalı Türkler maalesef ülkemizde sürekli mobinge maruz kalıyor ve bir türlü kendilerini savunamıyor. Sizler 6 Şubat sabahı yataklarınızdan kalkarak kiminiz malı, kiminiz canı ile kiminiz de uçağa atlayarak günlerce deprem bölgesinde kalarak depremzedelere yardıma koştunuz. Memleketi sevmek, vatanı sevmek nasıl olur herkese gösterdiniz. Artık kimseye eyvallah etmeyin. Bizler bu ülkenin öz evladıyız diyerek göğsünüzü gere gere memleketlerinizde dolaşın” diye konuştu.

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

‘Üzerimizdeki enkazı alacak tek lider Erdoğan’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!