Uykusuzluk can alıyordu

Güncelleme Tarihi:

Uykusuzluk can alıyordu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2010 14:12

Sırbistan'ın Vranje kenti yakınlarındaki otoyolda meydana gelen kazada Sivaslı Köroğlu Ailesi ölümden döndü. Araçlarında büyük ölçüde hasar oluşan aile kazadan yara almadan kurtulurken, “Bu kaza bize büyük bir ders oldu.

Haberin Devamı

Verilmiş sadakamız varmış” diyerek kazayı ucuz atlatmanın sevincini yaşadılar. Dört haftalık tatillerini memleketleri Sivas’ta geçirdikten sonra Almanya’nın Rothenburg kentine dönüş yolculuğu yapan Köroğlu Ailesi, 2000 model Renault Scenic otomobilleriyle Sırbistan'ın Vranje kenti yakınlarında kaza yaptı. Otomobili bariyerlere çarpan baba Hakkı Köroğlu (40) ile aracın içinde bulunan eşi Fatma (37), çocukları Sezgi (18), Sevgi (18), Cem (15) ve 8 aylık Hüseyin ölümden döndüler.

Aşırı yorgun ve uykusuzluk
“Aşırı yorgun ve uykusuzdum” diyerek kazanın nasıl olduğu konusunda hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen sürücü baba Köroğlu, “İnanın hiçbir şey hatırlamıyorum. Her şey bir anda oldu. Galiba gözlerim açık bir anlık dalmışım, uyumuşum. Aşırı bir ses ve çocuklarımın çığlıklarıyla kendime geldim. Son anda yaptığım müdahaleyle aracı kontrol altına aldım. Ama bu anlattıklarım saniyeler içerisinde oldu. Büyük bir kaza atlattık, Allah bizi korudu. Bu kaza benim için büyük bir ders oldu. Verilmiş sadakamız varmış. Cana gelen mala gelsin” diyerek kazayı ucuz atlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

80 Euro para cezası
Sağ yan taraftan hasar gören 2000 model Renault Scenic markalı araç, Hürriyet sıla yolu ekibinin yardımıyla tamir ettirildi. Vranja Trafik Mahkemesi, Hakkı Köroğlu’na dikkatsiz araba kullanma gerekçesiyle 80 Euro para cezası verdi. Köroğlu, "Otomobilimizi, Hürriyet sıla yolu ekibinin yardımıyla bizi eve götürecek bir şekilde geçici olarak tamir ettirdik. Bizim için ne kadar para harcadığımız önemli değil. Bu kazayı ucuz atlattık, bana ve aileme hiçbir şey olmadı ya, bu bize yeter” diyerek yardımlardan dolayı ekibimize teşekkür ederek, kaldıkları yerden yolculuklarına devam ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!