Uykuda kurşun yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Uykuda kurşun yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2006 00:00

Almanya\'nın Baden-Württemberg Eyaleti\'nde bulunan Heidenheim kenti yakınlarındaki Herbrechtingen kasabasında, 38 yaşındaki Türk uykuda kurşunlanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır Heidenheim\'da yaşayan ve Alman vatandaşı olan Kayserili Serdar Y.\'nin öldürülmesini araştıran Heidenheim kriminal polisi, Hürriyet\'e yaptığı açıklamada, Serdar Y.\'nin geçtiğimiz pazar günü sabaha karşı 4.30 sularında, Brenzstrasse\'deki evinde kurşunlanarak öldürüldüğünü belirtti.

KAPI AÇIKMIŞ

Katil veya katillerin, kilitli olmayan kapıdan eve girerek, o sırada oturma odasında uyuyan Serdar Y.\'i kurşun yağmuruna tuttuğunu söyleyen polis sözcüsü, isabet eden 6 kurşunun da aynı silahtan çıktığını söylediler. Öldürülen kişiye ait cafenin üst katında meydana gelen olayda, polise ve ilkyardıma, kendisi yatak odasında uyuyan ve silah sesine uyanan Serdar Y.\'nin eşi haber verdi. Polis, şimdilik bu konuda daha detaylı bilgi vermekten kaçındı.

Edinilen bilgiye göre, üç çocuk babası Serdar Y.\'nin, çok sayıda kardeş ve akrabaları da Heidenheim ve çevresinde yaşıyor. Okulların 18 Eylül\'de açılması nedeniyle, akrabaların çoğu hala Türkiye\'de olan ve kendisi ise daha bir gün önce tatilden döndüğü öğrenilen Serdar Y., oto galericiliği yapıyordu.

KOMİSYON KURULDU

Eşi ve çocukları da evde olduğu sırada öldürülen Serdar Y.\'nin neden öldürülmüş olabileceğini araştıran, polis özel bir komisyon kurarak, yardım çağrısında bulundu. \"Cinayet özel veya ticari sebepten de olabilir\" diyen polisten yapılan açıklamada, geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan gece ve sabaha karşı, olay yerinde veya yakınlarında şüpheli kişileri ve otomobilleri görenlerin polisin 07321-322332 numaralı telefonuna başvurmaları rica edildi.

Hüseyin ŞENOL / HEİDENHEİM

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!