Ülker Radziwill ‘yurttaş bürosu’ açtı

Güncelleme Tarihi:

Ülker Radziwill ‘yurttaş bürosu’ açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 10:22

SPD’li Berlin milletvekili Ülker Radziwill, yıllardır yaşadığı seçim bölgesi Charlottenburg-Wilmersdorf 3 bölgesinde ‘yurttaş bürosu’ açtı.

Haberin Devamı

2001-2021 yılları arasında milletvekilliği ve 2021-2023 yıllarında da Kentsel Gelişim, İmar ve İskân Senatörlüğü bünyesinde Kiracıları Koruma ve Semt Gelişmesi Devlet Müsteşarı olarak görev yapan Ülker Radziwill, yeniden milletvekili seçilince vatandaşlara daha iyi hizmet vermek ve diyaloğu geliştirmek için kendi mahallesinde yeniden ‘yurttaş bürosu’ açtı. Açılışa, Berlin eski Eyalet Başbakanı ve Federal Meclis milletvekili Michael Müller, SPD Berlin Teşkilatı Eş Başkanı ve Meclis Grup Başkanı Raed Saleh, Kentsel Gelişim, İmar ve İskân Senatörü Christian Gaebler, Bilim ve Sağlık Senatörü Dr. Ina Czyborra, Federal Meclis milletvekili Anna Maria Trasnea’nın da aralarında bulunduğu semtte yaşayan birçok komşu katıldı.

Ülker Radziwill ‘yurttaş bürosu’ açtı

Michael Müller, Ülker Radziwill

Haberin Devamı

‘BU SEMTTE İLKOKULA GİTTİM’
Büronun açılışına katılan herkese teşekkür eden Ülker Radziwill, “Bu benim üçüncü ‘yurttaş bürom’. Tekrarlanan Berlin eyalet seçimlerinde yeniden milletvekili seçildiğim için çok mutluyum. Bana oylarıyla destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ben bu semtte büyüdüm. Bu semtte ilkokula gittim. Bu semtteki komşularımız hep bizim yanımızda, biz de hep onların yanındaydık. Bu semtteki ‘yurttaş bürosu’ndan hep birlikte hem SPD hem de komşularımız yararına olumlu politikalar üreteceğimi umuyorum, inanıyorum da. Bu büronun kapısı hepinize, herkese açıktır” dedi. Açılışta, SPD’li Raed Saleh, Senatör Ina Czyborra ve Senatör Christian Gaebler ile kurucuları arasında yer aldığı Divan Komşuluk Evi Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Lutzke de kısa birer konuşma yaparak, Ülker Radziwill’i çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Ayrıca açılışa güzel sesi ve sevilen eserleriyle şarkıcı Merve de neşe kattı.

Ülker Radziwill ‘yurttaş bürosu’ açtı

Senatör Christian Gaebler, Ülker Radziwill
Ülker Radziwill ‘yurttaş bürosu’ açtı

Divan Komşuluk Evi Merkezi Başkanı Bilgin Lutzke de yıllarca birlikte çalıştığı Ülker Radziwill’i açılışta yalnız bırakmadı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!