Udo Walz'tan Tuana'ya destek

Güncelleme Tarihi:

Udo Walztan Tuanaya destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2013 14:59

Ünlülerin kuaförü Udo Walz, kızının bacağını kestirmeye gönlü el vermeyen baba Selim Adanur'un kızıyla ilgili hikayesini dinlerken çok özel bir hikayesini de paylaştı.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın en ünlü kuaförü Udo Walz'dan Tuana'nın babası Selim Adanur'a destek geldi.

Başbakan Angela Merkel, Hollywood yıldızı Jodie Foster, şarkıcı Celine Dion gibi dünyaca ünlü isimlerin kuaförü olan Udo Walz, önceki gün Kreuzberg'i gezdi. Udo Walz, gezisi sırasında Selim Adanur'un işlettiği kuaför salonuna girip tıraş oldu.

Kızının bacağının kesilmesine gönlü el vermeyen Selim Adanur, ünlü kuaföre Hürriyet gazetesinin gündeme taşıdığı kızı Tuana'nın hikayesini anlattı. Tuana'nın hikayesini dikkatle dinleyen Udo Walz, başından geçen benzer çok özel bir hikayeyi de anlatarak Selim Adanur'un kararına destek verdi.

“BENİM DE BACAĞIMI KESECEKLERDİ”
Kendisini de uzun yıllardan beri şeker hastalığı ile mücadele etmek zorunda kaldığını söyleyen Udo Walz,

“Yıllar önce bazı doktorlar, hastalığımın çok ilerlediğini ve ne yazık ki bacağımın kesilmesini tavsiye ettiler. Ancak hemen teslim olmadım. Araştırdım, farklı farklı uzmanlara, doktorlara danıştım ve Charite Hastanesi'ndeki bir profesör bacağımın kesilmesine gerek olmadığını ve tedaviyle kurtarabileceğimi söyledi. Ve bu sayede bacağımı kaybetmekten kurtuldum. Kızınıza büyük geçmiş olsun. Kendisine acil şifalar diliyorum. Bacağını hemen kestirmemekle doğru bir karar almışsınız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!