Uçakta görülmemiş kaza

Güncelleme Tarihi:

Uçakta görülmemiş kaza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 12:34

Londra – Bankok uçuşu öncesinde eşyalarını yerleştirebilmek için uçağın koridorunda ayakta duran bir yolcu, baş üstü kompartımanındaki bir el bagajının başına düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Haberin Devamı

British Airways’in Londra – Bankok uçuşu öncesinde eşyalarını yerleştirebilmek için uçağın koridorunda ayakta duran bir yolcu,  baş üstü kompartımanındaki bir el bagajının başına düşmesi sonucunda ağır yaralandı. Uçağa çağrılan ilk yardım görevlilerinin ismi basına açıklanmayan yolcuyu Heathrow Havalimanı yakınlarındaki Hillington Hastanesi’ne kaldırdığı açıklandı.

Yetkililer başından yaralanan yolcunun durumunun ağır olduğunu belirtti. 

Uçakta görülmemiş kaza



British Airways yaşananları bu talihsiz olayı doğruladı ve konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Mürettebat uçağa bindiği sırada yaralanan bir yolcuya yardımcı oldu. Biz müşterilerimizin sağlığına ve güvenliğine büyük ciddiyetle yaklaşıyoruz ve tüm çalışanlarımız böyle olaylarla baş edebilmek için gerekli eğitimi almış bulunuyor. Yolcu hastaneye kaldırıldı ve biz onun en kısa sürede sağlığını kavuşmasını diliyoruz” dedi. 

British Airways her yolcunun ağırlığı 23 kiloyu geçmeyecek el bagajlarını yanına alıp uçuş sırasında baş üstü dolaplarına yerleştirmesine izin veriyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!