U19'lar'dan gol yağmuru

Güncelleme Tarihi:

U19lardan gol yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2012 17:03

U19 Futbol Milli Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5. Grup'taki son maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni 5-0 yendi.

Haberin Devamı

Brondby Stadı'nda oynanan karşılaşmada Türk Milli Takımı'nın gollerini 18 ve 88. dakikalarda Okan Deniz, 45+1. dakikada Sefa Başıbüyük, 53. dakikada Hasan Türk ve 81. dakikada Eray Ataseven attı.

Teknik direktör Feyyaz Uçar'ın prestij maçı olarak yorumladığı ve ilk 11'de Hakan Çalhanoğlu ve Sefa Akın Başıbüyük haricinde yedeklerle çıkılan karşılaşmada, gençlerimiz üstün bir oyun ortaya koydu.

Böylece U19'lar, grubunda ilk 3 puanını aldı. Danimarka ise son maçında Yunanistan'ı 2-0 yenerek 9 puanla tur atladı.

Feyyaz Uçar, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Son maçı kazandık ama burada büyük fırsat kaçırdık. Özellikle Danimarka maçını iyi oynadık bize turnuvayı kaybettiren ilk maçta Yunanistan karşısında sergilediğimiz kötü oyundu.Danimarka'da yaşayan Türklere teşekkür ediyoruz. Desteklerini bir an olsun bizden esirgemediler"dedi.

Haberin Devamı

Stat: Bröndby
Hakemler: Robert Rogers(İrlanda), Wayne Mc Donnell(İrlanda), Darko Haramija (Danimarka)
Türkiye: Muhammed Alperen Uysal(5),Aykut Güler(5),Sefa Akın Başıbüyük(6),Atakan Yiğitoğlu(5), Recep Niyaz(5), Eray Ataseven(dk.60),Ömer Kandemir(5) Hasan Türk(5),Hakan Çalhanoğlu(6),Kenan Karaman(4)Cenk Enver Şahin(46 dk),Sinan Tekerci(5),Okan Deniz(6)
G.Kıbrıs Rum Kesimi: Constantinos Panayi(4),Nikos Efthimiou(4), Laifis Konstantinos(4),Andreas Kyriakou (4), Dimitris Froxilias(4) Kostakis Artymatas(4), Dimitris Kyprianou(4), Chrysis Antoniou(4), Nikos Theodorou(4), Alexandros Gogic(4
Goller: Okan Deniz (18 dk ve 88 dk) Sefa Akın Başıbüyük(45), Hasan Türk(54 dk), Eray Ataseven(Dk.81)
Sarı Kartlar: Kenan Karaman (Türkiye), Dimitris Kyprianou, Konstantinos Kastanas(G.Kıbrıs Rum Kesimi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!