Twitter geyiği gerginlik yarattı

Güncelleme Tarihi:

Twitter geyiği gerginlik yarattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2011 21:43

Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Murnau kaza ve travma kliniğinde yaklaşık üç haftadır tedavi gören İbrahim Tatlıses hakkında Twitter'de yayımlanan 'suikast' mesajı ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen tarafından 'Almanya'da Tatlıses'e yeni suikast girişimi' şeklinde yazıldığı belirtilen asılsız mesaj üzerine Tatlıses'e refakat eden menajer Eyüp Kanat, kardeşi Hüseyin Tatlı ile oğlu Ahmet Tatlı'nbın telefonları susmadı.



Olayın büyük sorumsuzluk olduğunu belirten Hüseyin Tatlı ve Eyüp Kanat, son günlerde çok büyük moral bozucu gelişmelerle uğraşmak zorunda kaldıklarını söyledi.



Tedavinin planlandığı gibi tedavi ettiğini belirten Eyüp Kanat, tek sorununun kendilerinin boştan yera rahatsız edilmek olduğunu vurguladı. Son gelişme üzerine oldukça gergin oldukları gözlenen refakatçılar, bu tür olumsuzluklarının İbrahim Tatlıses'e yansımaması için büyük çaba harcadıklarını belirtti.



Diğer yandan Tatlıses'in durumunu merak ederek kliniğe gelenlerin ardı arkası kesilmiyor. Yıllarca Tatlıses Radyo'da uzun yıllar 'Reyting Pınar' adıyla sunuculuk ve DJ'lik yapan Pınar İnanç eşiyle birlikte hastaneye gelerek kendi deyimiyle 'bir dakika olsun' Tatlıses ile görüşmek istedi. Ancak doktorlar daha önce de olduğu gibi görüşmeye izin vermedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!