Türkiyemspor'dan açıklama

Güncelleme Tarihi:

Türkiyemspordan açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2009 12:22

Berlin Türkiyemspor'un ligden çekildiği haberinin doğruları yansıtmadığını söyleyen takımın yöneticileri "Yönetim kurulu böyle bir karar almadı. Zaten buna yetkimiz de yok" dediler.

Haberin Devamı

TÜRKİYEM 3. Başkanı Nare Yeşilyurt Karakurt, Türkiyem'in ligden çekileceği yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi. 3. Başkan Yeşilyurt Karakurt “Türkiyemspor yönetim kurulu olarak böyle bir karar almadık. Yönetim kurulu arkadaşlarımla da görüştüm. Hiçbirinin Türkiyem'i ligden çekme yönünde bir karardan haberi yok. Türkiyem ligdeki mücadelesine devam ediyor ve edecektir de. Başkan Celal Bingöl neden böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum” dedi. Bingöl verdiği bir demeçte "Yönetim kurulu toplantısında bu kararı aldık" demişti.

Yönetim kurulunun hakkı yok

Türkiyem Menajeri Fikret Ceylan “Evet maddi sıkıntılarımız var. İşadamlaranın desteğini bekliyoruz. Ancak Türkiyemspor'un ligden çekilmesine yönetim kurulu karar veremez. Yönetim kurulunun tüzük gereği böyle bir hakkı ve yetkisi yok. Buna ancak genel kurul karar verebilir" dedi. Türkiyem'in eski Başkanı Armağan Şahin de “Türkiyemspor ile ilgili nihai kararı genel kurulda üyeler verir" hatırlatmasında bulundu.
Bu arada Kulüp Başkanı Celal Bingöl çıkan haberleri yalanladı. Bingöl “Benim sohbet sırasında söylediğim sözler basına yansımış” diye konuştu.

Türkiyem sahipsiz değil
Türkiyemspor'un onursal başkanı Remzi Kaplan ise şöyle konuştu: "Türkiyemspor sahipsiz değil. Takım her zaman zor durumda kaldı. Fakat sorunların üstesinden gelmeyi başardı. Yönetim kurulunda aklı başında insanlar var. Bunlar Türkiyem'i ligden çekme kararı almazlar ve almaya hakları olmadığını da biliyorlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!