Türkiyemspor'da şok istifa

Güncelleme Tarihi:

Türkiyemsporda şok istifa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2008 10:34

Türkiyemspor antrenörü Thomas Herbst'i Tennis Borussia Berlin kaptı. Türkiyemspor'u önce Oberliga'ya sonra da Regionalliga'ya çıkartan Herbst, yönetimin kendisi ile görüşmesi için bir hafta bekledikten sonra takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYEMSPOR'da antrenör Thomas Herbst takımdan ayrıldı. Herbst, Tennis Borussia ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Türkiyemspor'u 2000 yılında Oberliga'ya çıkartan ve bu sezon da 14 yıl aradan sonra takımı Regionalliga'ya yükselten Thomas Herbst'in ayrılmasının sebebi ise yönetimin ilgisizliği oldu.
Bir hafta bekledi

Herbst, Tennis Borussia ile görüşmeden önce Türkiyemspor'dan gelecek yıl için görüşme beklediğini, fakat maçların sona ermesinin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen kimsenin kendisiyle görüşmediğini belirterek, "Bir hafta bekledim. Kimse benimle masaya oturmadı. Ben de Tennis Borussia'dan gelen cazip teklifi değerlendirim" dedi. Başarılı hocanın ayrılması üzerine ise Türkiyemspor menajeri Fikret Ceylan sadece, "Gideni tutamayız" demekle yetindi. Türkiyemspor'da şimdi yeni hoca arayışı başladı.

Ali VARLI / BERLİN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!