Türkiyemspor için kollar sıvandı

Güncelleme Tarihi:

Türkiyemspor için kollar sıvandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2012 17:19

ALMANYA'da 1980 ve 1990'lı yıllarda elde ettiği büyük başarılar sonrasında Avrupalı Türklerin gururu olan fakat son bir yıldır da mali problemlerle boğuşan Türkiyem için kollar yeniden sıvandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün Berlin'in en üst ligi olan Berlinliga'da oynamasına federasyonca izin verilmesinin ardından önceki gün aralarında milletvekili, işadamı, dernek yöneticileri, santaçılar ve işadamlarının da hazır bulunduğu bir grup toplantı düzenledi.

Türkiyem ruhunu canlandıracağız

Kreuzberg'deki kulüp lokalınde yapılan toplanıya Sosyal Demokrat Parti (SPD) Berlin Eyalet Meclis milletvekili Robert Schadach, Yeşiller Berlin Eyalet Meclis milletvekili Özcan Mutlu, İşadamı Kadir Arslan, eski Başkan Fatih Arslan, Türkiyem'in başarılarında imzası bulunan eski antrenör Bülent Gündoğdu, eski menajer Fikret Ceylan, eski futbolcu Ayhan Erusta, Yönetmen Neco Çelik, Eşcinseller Başkanı Jörg Steinert, Giovanne Krüger, Türkiyem Başkanı Murat Doğan ve Yönetici Süleyman Özçelik katıldı. Toplantıda Türkiyem için uzun ve kısa vadeli olmak üzere yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu.

Görev dağılımı yapıldı

Türkiyemspor'un futbol takımının başına, kulübün eski başarılarında imzası bulunan iki isim atandı. Takımın Teknik sorumlulğunu eski antrenör Bülent Gündoğdu ve menajerlik görevini de esmi menajer Fikret Ceylan üstlendi.

Alt yapıdan ise eski futbolculardan Ayhan Erusta sorumlu olacak. Beklan Coşkun başkanlığında oluşurulan mali ekip de kulübe para kaynağı sağlanacak. Başkan Doğan, Türkiyem'in Berlin için önemli bir kulüp olduğunu belirterek “Farklı meslek gruplardan, ırktan ve dinden insanlar bugün Türkiyem kimliği ile biraraya geldi. Bugün yaptığımız toplantı Türkiyem'in kurtuluşu için önemli bir başlangıç olacaktır“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!