Türkiye pazarına Miss Turkey ile giriyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye pazarına Miss Turkey ile giriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2011 14:47

Katalog ve internet üzerinden konfeksiyon satışı devi, Otto Grubu'na ait, bonprix 26 Eylülde Türkiye'de de pazara giriyor. Türkiye ilkbahar/yaz mevsimi için hazırlanan özel kataloğun kapağını 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam süsleyecek. Kapak çekimleri Hamburg'da yapıldı.

Haberin Devamı

Alman konfeksiyon devi bonprix 26 Eylülde Türkiye pazarına giriyor. Katalog ve internet üzerinden satışta branşın en büyüklerinden olan merkezi Hamburg'daki şirket özel Türkiye için hazırlanan 128 sayfalık ilkbahar/yaz mevsimi kataloğunun kapak mankeni olarak 2009 Türkiye Güzeli Ebru Şam'ı seçti. Kataloğ için çekimler Hamburg'da usta moda fotoğrafçısı Michael Goldenbaum ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.
22 LKEDE MİLYONLARCA MÜŞTERİ
Amerika'dan Rusya'ya kadar 22 ülkede şubesi ve 9,5 milyonu Almanya'da 25 milyon müşterisi bulunan, 1,13 milyar Euro cirolu bonrix'in Türkiye Genel Menajeri Thomas Carroux,

“Türkiye müthiş dinamik ve heyecan verici bir pazar. Uzun yıllardan beri ürün pazarı olan Türkiye ile işbirliğindeyiz. Şimdi de Türkiye şubesinin açılmasının heyecanını yaşıyoruz. 'Herkese uygun fiyatlı moda' sloganımızla Türkiye'deki tüketicilerinde beğenisini kazanacağız. Türk müşterisi bize yabancı değil, zira Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde yüzbinlerce Türk kökenli müşterimiz var” dedi. Bayan, çocuk ve erkek giyimi için Türkiye'nin çok cazip bir pazar olduğunu sözlerine ekleyen Carroux, “Türkiye pazarına ilk etapta 5 bin ürün çeşidiyle gireceğiz. İnternet kullanımın çok yaygın olduğu Türkiye'de internet ve telefonda siparişle pazarlamanın tüketicilere çok cazip geleceği inancındayız” diye konuştu.

BONPRİX'İN YÜZÜ OLARAK ALMANYA DOĞUMLU EBRU ŞAM'I SEÇTİLER
Hazırlıkları tamamlanan ve ilk baskısı 200 bin adet olacak katalogların Türkiye'nin en modern baskı tesislerine sahip Doğan Printing Center'de yapılacağını söyleyen Carroux, ilkbahar/yaz mevsimi kataloğun kapak mankeni olarak Ebru Şam'ı kazandıklarını için sevinçli olduğunu belirtti.

"ANNEMDE KIYAFETLERİMİZİ BONPRİX'TEN ALIYORDU"
Türkiye Güzellik Kraliçesi seçildikten sonra İstanbul'a yerleşen Solingen doğumlu Ebru Şam, bonprix için çok güzel çekimler yaptıklarını söyleyerek, “Markayı ta çocukluğumdan biliyorum. Annem de bonprix'den bizlere kıyafet alırdı. Türkiye'de dağıtımı yapılacak, tanıdığım bir markanın kataloğun kapağında yer almak benim için ayrı bir heyecan” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!