Türkiye’den kolay emekli nasıl olunur

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’den kolay emekli nasıl olunur
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2015 00:00

HÜRRİYET Gazetesi, Türkiye’den kolay yoldan emekli olma yolunu gösteriyor.

Haberin Devamı

Hürriyet-İşbank işbirliğiyle yarın Frankfurt’taki Türk-Alman Kulübü’nün ev sahipliğinde yapılacak toplantıda, gencinden yaşlısına, çalışanından ev kadınına kadar herkesi yakından ilgilendiren emeklilik hakkında bilgiler verilecek.

Hürriyet’te HÜRDANIŞ köşesini hazırlayan gazeteci Ayhan Can, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Müşaviri Necati Çetiner ve İşbank AG Grup Müdürü Ümit Yaman ile birlikte katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Türkiye’den kolay emekli nasıl olunur
Türkiye’den kolay emekli nasıl olunur


Herkese açık olan toplantıda, Yeni Torba ile yurt dışı borçlanma işlemlerinde getirilen yenilikler ve kolaylıklar nedir, Türkiye’de başvurulacak sosyal güvenlik kurumu hangisi olmalı, Ev kadınlarının borçlanırken dikkat etmeleri gerekiyor, Günlük borçlanma miktarı neden sürekli artıyor, Borçlanma işlemi yapmadan önce Türkiye’de sigortalı bir işte çalışmanın faydası ne olur, Çalışan emeklilerin aylıklarının neden kesiliyor, Sağlık tedavileri kim karşılıyor gibi kafa karıştıran soru ve konular aydınlatılacak.

BUGÜN SAAT 19.00’DA

Frankfurt’ta Strahlenberger Str. 129, Offenbach-Kaiserlei (Tedox Binası, 4. Kat) adresinde bulunan Türk Alman Kulübü’nde düzenlenecek bilgilendirme toplantısı, bugün saat 19.00’da başlayacak.


Türkiye’den kolay emekli nasıl olunur

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!