Turkish Forum çalışmalarına hız verecek

Güncelleme Tarihi:

Turkish Forum çalışmalarına hız verecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2010 14:03

İNGİLTERE'deki Türk lobi kuruluşlarından Turkish Forum (UK) başkanlığına Zeren Safa ikinci kez seçildi.

Haberin Devamı

Londra kent merkezinde, Soho’daki Yemek Klübü’nde düzenlenen Turkish Forum UK 7. Genel Kurulu’nda geçmiş dönem faaliyetleri Birol Yiğitcan, Günay Aydın ve Nazif Akpınar tarafından genel kurula sunuldu. Yapılan seçimlerde oy birliğiyle Turkish Forum'un ikinci kez başkanlığına getirilen Zeren Safa, geçen bir yılda yapılan faaliyetleri anlattı.

Kurumlarının kurulduğundan bu yana pek çok önemli faaliyet gerçekleştirdiğini hatırlatan Safa, geçen dönemde sosyal toplantıların düzenli olarak sürdürüldüğünü, LSE’de düzenlenen "Ankara Anlaşması’nda Son Gelişmeler" etkinliğinin önemine dikkat çekerek, Londra'da Thames Nehri kıyısında yapılan Türk Festivali’nin yapıldığı alanın değişmesine rağmen başarıyla gerçekleştiğinin altını çizdi.

Zeren Safa, yaptığı teşekkür konuşmasında yeni yönetim kurulunun bir hafta sonra yapılacak toplantıda belirleneceğini bildirdi. Turkish Forum UK'nin yeni dönemde başarılı işlere imza atacağını belirten Safa, bu hizmetleri: Turkish Forum’un faaliyetlerini sürdüreceği bir ofisinin olması, internet sitesinin zengin içerikle hayata geçirilmesi, IT sisteminin oluşturulması, üyeler arasında iletişim ağının aktif hale getirilmesi, üyelik geliştirme çalışmalarının hızlandırılması, lobicilik çalışmalarının geliştirilmesi, Türk Festivali’nin bir çalışma grubu olarak yeniden organize edilerek, eksiklerinden arındırılmış olarak daha kapsamlı bir şekilde düzenlenmesi şeklinde özetledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!