Türkgücü tam gaz devam

Güncelleme Tarihi:

Türkgücü tam gaz devam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2007 16:04

Transferi tamamlayan Berlin Türk Güreş Kulübü Bundesliga'da kalıcı olmak istiyor.

Haberin Devamı

Almanya Birinci Güreş Ligi’ne çıkarak tarihi bir başarıya imza atan ve Avrupa’daki Türklerin gururu olan Berlin Türk Güreş Kulübü, Bundesliga’da başarılı olmak için güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyor.
Maddi sıkıntıları atlatan Berlin Güreş Kulübü, Türkiye’den ve Avrupa’nın bir çok ülkesinden başarılı güreşçileri kadrosuna kazandırdı. Geçen sezon şampiyon olan takımdan 8 güreşçiyle yoluna devam eden ekibimiz, bu sezon 10 yeni güreşçiyle anlaştı. Almanya 1. Güreş Ligi’nde kalıcı olmak istediklerini söyleyen kulübün genç başkanı İbrahim Dedeoğlu, ellerindeki maddi imkanlar dahilinde güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Türkiye’ye dünya üçüncülüğünü kazandırmış 84 kilo grekoromen güreşçisi Necip Güç ve Dünya Ordular Şampiyonu 60 kilo güreşçimiz İsmail Zurnacı’yı renklerine bağlayan Berlin Türk Güreş Kulübü ayrıca, 55 kilo Ahmet Sezgin Bulgaristan, 60 kilo Marian Sandu Romen, 84 kilo Marionov Velin Petkov Bulgaristan, 96 kilo Mirko Klein ve 120 kilo Stefan Meyer Almanya, 96 kilo Abdullah Omaç, 74 kilo Muhammed İlkhan ve 74 kilo Abdurrahman Eren’i Türkiye’den renklerine bağladı. Ayrıca geçen sezon şampiyonlukta büyük pay sahibi olan güreşçilerden Fatih Özbaş, Bülent Dağdemir, Ramazan Aydın, Bilal Musa, Şenol Aydın, Yener Dağdemir,Tndzhay İdriz ve Stoyan Chabanov ile tekrar anlaşma sağlandı.
Öte yandan Almanya Birinci Güreş Ligi karşılaşmaları dünya şampiyonası nedeniyle 29 Eylül’de başlayacak. Üç grupta 8’erli takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği ligde Berlin Türk Güreş Kulübü Kuzey Grubu’nda yer alacak. Temsilcimiz ilk maçını 29 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Hof takımıyla yapacak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!