Türkgücü Münih bu kez üzdü!

Güncelleme Tarihi:

Türkgücü Münih bu kez üzdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2020 11:42

Almanya’da yaşayan gurbetçi Türklerin gururu Münih Türkgücü (Türkgücü München), dün Hansa Rostock’a 2-0 mağlup oldu. Münih Türkgücü, alınan mağlubiyetle birlikte Almanya 3. Lig’de 9. sıraya geriledi.

Haberin Devamı

Türkgücü Münih bu kez üzdü
Almanya'nın 3.liginde mücadele eden Türkgücü Münih takımı ligin bir maç eksiği ile 12.karşılaşmasında beklenmedik bir yenilgi alırken, zirve yarışında adeta fren yaptı. Deplasmanda rakip Hansa Rostock ile karşılaşan ekibimiz sahadan 2-0 yenik ayrıldı.
Karşılaşmanın daha 7.dakikasında rakip penaltı atışı kazandı. Bahn usta bir vuruş ile durumu 1-0 yaptı.
28.dakikada ise bu kez Türkgücü oyuncusu Berzel yanlışlıkla kendi kalesine golü atınca durum 2-0 oldu. ilk yarıda bu sonuçla bitti.
2.yarıda Türkgücü atak oynayan taraftı. Ancak sonuç alabilecek golü bulamadı ve karşılaşma 2-0 sona erdi. Bu sonuçla Türkgücü Münih takımı 2.yenilgisini alırken zirve yarışında yara aldı. Ligte 12 maç sonucu 4 galibiyet 6 beraberlik ve 2 yenilgi sonrası 18 puan ile 9.sırada yer aldı.
Türkgücü Münih bu kez üzdü
İKİNCİ MÜNİH DERBİSİ CUMARTESİ UNTERHACHİNG İLE
Türkgücü Münih takımı bu kez Cumartesi günü 2.kez Münih derbisi maçına çıkacak. Aynı ligde mücadele eden yine Münih'in bir başka ünlü takımı Unterhaching ile kendi sahasında mücadele edecek.

BAKMADAN GEÇME!