Türkgücü Ataspor kan kaybediyor

Güncelleme Tarihi:

Türkgücü Ataspor kan kaybediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 11:41

Münih bölgesinin ünlü Türk futbol kulübünün futbol takımı Türkgücü Ataspor bu haftada eli boş dönerken, kan kaybetmeye devam etti.

Haberin Devamı

Deplasmanda SC Kirchheim takımı ile karşılaşan Türkgücü Ataspor, karşılaşmaya iyi başladı ancak sonunu getiremedi. 35.dakikada Müller’in golüne engel olamadı. 1-0. İlk yarıda bu sonuçla bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan rakip Kircheim 47. Dakikada bu kez Schimschal ile 2-0 öne geçti. Rakip durmak bilmiyordu ve 54.dakikada Leimeister ile skor 3-0 oldu.5 dakika sonra Türkgücü Ataspor’u umutlandıran gol Sinan Neumaier-Süngüoğlu ile geldi. 3-1.Ancak, 70.dakikada ise son sözü Dobravsky söyleyince skor 4-1 oldu. Maçta bu skorla bitti.

SV TÜRK GÜCÜ ATASPOR MÜNCHEN:

Muhammet Balcı ,Erhan Kılıç (59. Min.Ali Basancı) , Burak Özçelik, Umut Mutlu ;Gökhan Üstün , Kazim-Emre Anuk ), Ömer Kanca, Sinan Neumaier-Süngüoğlu ( 89. Min. Alper Kayabunar), Ferdi Bolat ,Abdoulaziz Abdane) Fahrettin izci

Münih Türkgücü takımı seromoniye bile çıkarken,. Kırmızı-beyaz formasoı ile yer aldı. Maç öncesi 3 puan istiyoruz derken, amaçlarına ulaştılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!