Turkcel’den tatilde ucuz internet keyfi

Güncelleme Tarihi:

Turkcel’den tatilde ucuz internet keyfi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2012 12:08

TURKCELL Europe aboneleri bu yaz Türkiye tatillerinde diledikleri gibi internete girme fırsatı bulacaklar.

Haberin Devamı

‘Turkcell Europe’lular yaşadı’ kampanyasından yararlanmak isteyen Turkcell Europe’lular, Türkiye’deki Teknosa mağazalarında 99 Lira değerindeki 4 GB’lık Vınn’ı (Surfstick) tüm vergiler dahil sadece 19 TL’ye alabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Turcell Europa yetkilileri, “Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin Turkcell Europe SIM kartı kullanıcısı olması yeterli. Aboneler telefon numaralarını Teknosa mağazalarında satış danışmanlarına bildirdikten sonra, anında indirimden faydalanabilecekler” dedi.

Kampanyaya katılan 50’nin üzerinde Teknosa şubelerine Türkiye’nin her bölgesinden ulaşabilirsiniz. Dileyen www.turkcelleurope.de adresinden kampanyaya katılan Teknosa şubelerinin adreslerini temin edebilir. Herhangi bir soru veya sorunları olduğunda 7 gün 24 saat boyunca hem Türkçe hem de Almanca hizmet veren müşteri hizmetlerine cep telefonlarından 9090’ı arayarak ulaşabilirler. Diğer operatör müşterileri ise Turkcell Europe ile ilgili bilgi almak için ücretsiz müşteri hizmetleri numarası olan 0800 5984111’i arayabilir” dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!