‘Türk STK’lara her türlü desteğe hazırız’

Güncelleme Tarihi:

‘Türk STK’lara her türlü desteğe hazırız’
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2023 10:34

Bavyera Uşaklılar Derneği Başkanı Halil İbrahim Nacar, Başkan Yardımcısı Soner Altay, yönetim kurulu üyeleri Ali Uçmaz, Mehmet Çanak, Şevki Şahin ve Münih Türk Dernekler Birliği Sözcüsü Aykan İnan, Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan’a nezaket ve bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

BAVYERA’da bulunan dört Uşaklılar derneğini ‘Bavyera Uşaklılar Derneği’ çatısı altında birleştirdiklerini belirten Başkan Nacar, “Bu yıl 16 Nisan’da Münih’te iftar yemeği vereceğiz. Yaz aylarında da ‘Uşaklılar buluşması’ adı altında bir etkinlik düzenleyeceğiz. Muhtemelen 2 Temmuz günü Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı kutlaması ve ‘Egeliler Buluşması’ etkinliğimizi yapacağız. Gelirini depremzedelere ve Uşak Aşevi’ne bağışlayacağız. Etkinliklerimize Başkonsolosumuz Süalp Erdoğan’ı da davet ettik ve kendisini aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi. Başkan Nacar, “Tanışma, Dayanışma ve Paylaşma” sloganıyla düzenleyecekleri etkinliğe herkesin davetli olduğunu söyledi.

‘Türk STK’lara her türlü desteğe hazırız’

Münih Başkonsolosu Süalp Erdoğan da “Ziyarette, önümüzdeki dönemde yapılacak projeler ve ortak iş birliği konularını yapıcı ve samimi şekilde ele aldık. Dernek Başkanı Halil İbrahim Nacar ve tüm dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi. Başkonsolos Erdoğan ayrıca, bölgede faaliyet gösteren Türk sivil toplum kuruluşlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.
‘Türk STK’lara her türlü desteğe hazırız’

BAKMADAN GEÇME!