Türk öğrencilere yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

Türk öğrencilere yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2012 11:33

ANTİK Kent Antakya Dayanışma Derneği, Antakya, İskenderun ve çevre ilçelerden üniversiteye hazırlanan ve ekonomik durumu kötü olan 6 öğrenci için Kreuzberg Eğitim Merkezi’nde yardım gecesi düzenlendi.

Haberin Devamı

Geceye Berlin Büyülkelçi Hüseyin Avni Karslıoğlu’nun eşi Gamze Karslıoğlu, Kültür ve Turizm Ataşesi Gözde Şahin, Sol Parti Berlin Eyalet Milletvekili Hakan Taş, MÜSİAD Başkanı Veli Karakaya, TD-İHK Genel Sekreteri Suat Bakır, Deukisch Başkanı Aylin Selçuk, Türk dernek temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Üç semavi dine ev sahipliği yapan Antakya’nın hoşgörü ve barışın simgesi bir kent olduğunu belirten Dernek Başkanı Nihat Sorgeç, kentte çeşitli dine ve etnik kökene sahip insanların ortak kültürde birleşerek dostça yaşadıklarını söyledi.

Gecede çevre bilincini geliştirmek amacıyla Antakya’da çeşitli çalışmalar yapan ve nesli tükenmekte olan hayvanları koruma altına alıp, yetiştirdikten sonra tekrar doğaya salan Osman Mıstıkoğlu’na ve eğitime çeşitli destekler veren Beykoz Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Gülay Demirel’e ‘Onur ve başarı belgesi’ verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!